Είναι στιγμές: Οι σημερινές εξελίξεις | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:38
6/2/2012

Είναι στιγμές: Οι σημερινές εξελίξεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Πέτρος πληροφορείται πως ένας κρυφός φάκελος της κλινικής του, παραδόθηκε στην αστυνομία και αναστατωμένος ψάχνει αυτούς που προσπαθούν να τον καταστρέψουν, τη στιγμή που η Ζωή συνεχίζει μεθοδικά

Ο Πέτρος πληροφορείται πως ένας κρυφός φάκελος της κλινικής του, παραδόθηκε στην αστυνομία και αναστατωμένος ψάχνει αυτούς που προσπαθούν να τον καταστρέψουν, τη στιγμή που η Ζωή συνεχίζει μεθοδικά το σχέδιό της... στο ίδιο του το σπίτι!

Ο Δημοσθένης ζητάει από έναν φίλο του ψυχίατρο να εξετάσει την κόρη του, Βέρα. Τα καλά νέα που μαθαίνει για την υγεία της, τον προβληματίζουν σχετικά με τις υποψίες της.

Η Ναταλία συγκρούεται με τη μητέρα της για ένα πρωτοσέλιδο παλιάς εφημερίδας που βρέθηκε στην τσέπη της Λήδας και η Ζωή επιβεβαιώνεται πως οι ενέργειές της αναστατώνουν για τα καλά την οικογένεια Κροντηρά!

Ο Θωμάς επισκέπτεται στην κλινική την άρρωστη Μαργαρίτα, αλλά η συνομιλία τους διακόπτεται από την ξαφνική εμφάνιση του Πέτρου. Επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο του, τον περιμένει ο Χάρης με... καθόλου καλή παρέα! Η Ζωή γνωρίζεται με τη Ναταλία.

Η φοιτήτρια που είναι ερωτευμένη με τον Στέφανο καταγγέλλει τον καθηγητή της για απόπειρα βιασμού!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ