Είναι επίσημο: Η νέα καθημερινή σειρά του Κυρίτση για το ΕTV! - H απάντηση της Ακρίτα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:10
8/6/2018

Είναι επίσημο: Η νέα καθημερινή σειρά του Κυρίτση για το ΕTV! - H απάντηση της Ακρίτα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Κι εκεί που όλοι έλεγαν πως επιστρέφουν δυναμικά στη μικρή οθόνη  για να μας χαρίσουν μία ακόμη μεγάλη επιτυχία, η Έλενα Ακρίτα θέλησε να διαχωρίσει τη θέση της.

Ο Γιώργος Κυρίτσης έδωσε τα χέρια με το Epsilon για μια νέα καθημερινή σειρά. Μετά τα σαρωτικά «Μυστικά της Εδέμ», ο σύζυγος της Έλενας Ακρίτα  υπογράφει το σενάριο του «Πρίγκιπα της Φωτιάς». Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η σειρά θα μεταδίδεται στην prime time ζώνη του σταθμού. 

Η επίσημη ανακοίνωση: 

Ο «Πρίγκιπας της Φωτιάς» στο Epsilon tv

Ο «Πρίγκιπας της Φωτιάς», η νέα καθημερινή κοινωνική σειρά, σε σενάριο του Γιώργου Κυρίτση και σκηνοθεσία του Χρήστου Δήμα, έρχεται από τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην τηλεόραση του Epsilon tv.

Συνηθισμένοι άνθρωποι σε ασυνήθιστες καταστάσεις. Καλά κρυμμένα μυστικά που όταν βγουν στο φως θα ανατρέψουν τις ζωές όλων. Η αρχή μ’ έναν φόνο, ένα σπίτι που καίγεται, 3 θύματα και η εκδίκηση που γεννιέται από τις στάχτες. Το παραμύθι που δεν πρόλαβε να τελειώσει η ηρωίδα θα φτάσει στο τέλος και ο πρίγκιπας θα τη σώσει από τη φωτιά.

Βέβαια, πέρα και πάνω απ’ όλα ο έρωτας. Ο μεγάλος , ο απαγορευμένος, ο μπλοκαρισμένος έρωτας. Η μοίρα θα χτυπήσει αθώους, όμως οι πραγματικοί ένοχοι δε γνωρίζουν ότι ο χρόνος τα γιατρεύει όλα, εκτός από την αλήθεια. Και η αλήθεια θα γκρεμίσει ζωές, καριέρες και πλούτη ανθρώπων που τα στήριξαν σε ψέματα και φόνους. Μια φορά λοιπόν και έναν καιρό….

Ο «Πρίγκιπας της Φωτιάς» στο Epsilon tv

Σκηνοθεσία: Χρήστος Δήμας

Σενάριο: Γιώργος Κυρίτσης

Γιατί οι συνήθειές σας αλλάζουν στο EPSILON!

Η Έλενα Ακρίτα με μία ανάρτηση της στο facebook θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους: 

Γιώργος Μουλάς

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ