Είναι επίσημο: Αυτοί θα πάρουν τη θέση της Τσιμτσιλή | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:12
6/6/2018

Είναι επίσημο: Αυτοί θα πάρουν τη θέση της Τσιμτσιλή

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αλλαγές έρχονται στην πρωινή ζώνη του Alpha!

Ο Alpha είναι ένα κανάλι που θέλει να βρίσκεται πάντα ένα βήμα μπροστά. Το πείραμα με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή σε μία αμιγώς ενημερωτική ζώνη, αποδείχθηκε κάτι παραπάνω από επιτυχημένη επιλογή και αυτό αποδεικνύεται καθημερινά με τις υψηλότατες τηλεθεάσεις που κάνει. Η Σταματίνα ετοιμάζεται σε ένα μήνα από τώρα να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό και ως εκ τούτου ο Alpha ετοιμάζει αντεπίθεση και μάλιστα καθαρά ειδησεογραφική. 

Η ανακοίνωση του Alpha: 

Για το καλοκαίρι λοιπόν, το σύνθημα είναι ένα: «Alpha Παντού».

Η ενημέρωση δεν πάει διακοπές, μπορεί όμως να έχει διάθεση διακοπών.

Από τις 9 Ιουλίου, ο Alpha είναι παντού: στην πόλη, στην περιφέρεια, στα νησιά, σε κάθε γωνιά της χώρας.

Δευτέρα με Παρασκευή από τις 08:00 έως τις 11:00, ο Πέτρος Καρσιώτης και η Βίκυ Χαντζή, με εγκυρότητα, χαμόγελο και θετική διάθεση, προβάλλουν όσα συμβαίνουν γύρω μας και αναζητούν την αισιόδοξη πλευρά των γεγονότων.

Η επικαιρότητα όπως είναι αλλά και όπως θα θέλαμε να είναι, ενημέρωση αλλά και ψυχαγωγία. Ρεπορτάζ, απευθείας συνδέσεις, νέα από κάθε σημείο της Ελλάδας και το εξωτερικό, άμεση επικοινωνία με τους τηλεθεατές.

Στην ατζέντα της εκπομπής καταγράφονται όλα: τα μεγάλα και τα μικρά της ημέρας, χρηστικές πληροφορίες, πολιτισμός, ευ ζην, σχέσεις γονέων – παιδιών, ιδέες για ταξίδια εκτός των τειχών, προτάσεις για καθημερινές αποδράσεις εντός της πόλης, ανατρεπτικές ειδήσεις, θέματα που προκάλεσαν αίσθηση και συζητήθηκαν, νέα πρόσωπα που διακρίθηκαν στον τομέα τους, «φωτεινές» ιστορίες ανθρώπων, ό,τι μας αγγίζει, μας συγκινεί, μας κάνει να χαμογελάμε, ό,τι μας αλλάζει και μας κάνει καλύτερους.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ