Έβγαλε νύχια η Σκορδά: Κόβει από το Πρωινό τον Γαβαλά! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:15
2/12/2014

Έβγαλε νύχια η Σκορδά: "Κόβει" από το Πρωινό τον Γαβαλά!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ποιος είδε τη Φαίη Σκορδά και δε φοβήθηκε. Το έξαλλη είναι λίγο για να χαρακτηρίσει την κατάσταση στην οποία βρέθηκε η παρουσιάστρια, όταν έπαιξε βίντεο με την επίμαχη δήλωση του Λάκη Γαβαλά στο «ΟΛΑ Μπιμπ» ότι περνάει δύσκολα και τρώει ακόμη και... σκυλοτροφή! 

Βέβαια, η Φαίη δεν άκουσε τη φράση κι έκανε αμέσως το μπαμ. Αρχικά, στο πρωινό σχολίαζαν όσα είπε ο Λάκης για τον Γιώργο Λιάγκα κι επειδή οι τρεις τους (ζεύγος και Γαβαλάς) έχουν τελευταία κακό ιστορικό, η Σκορδά από τις ελάχιστες φορές στήριζε ανοιχτά το σύζυγο και δεν κρατούσε τα προσχήματα.

 

Ωστόσο, αυτό που την έκανε να γίνει... ύαινα και να ασκήσει μέχρι βέτο για τον Γαβαλά, ήταν ένα μήνυμα εκείνου στο κινητό της Σάσας Σταμάτη, στον «αέρα» της εκπομπής.

 

«Δε θέλω να ξαναπαίξουμε θέμα με τον Γαβαλά. Θεωρώ ότι είναι ένας άνθρωπος που έχει περάσει πολύ δύσκολα και αυτό είναι η αλήθεια. Τώρα για όλα τα άλλα, εμένα δε μου αρέσει να ακούω ότι «τρώω σκυλοτροφή». Υπάρχουν άνθρωποι που έχουν οικονομικά προβλήματα, που πραγματικά δεν έχουν να φάνε, που πραγματικά πρέπει να αισθανόμαστε τίποτα μπροστά σε αυτούς και πρέπει να βοηθάμε και πρέπει να το έχουμε στο μυαλό μας γιατί πολλές φορές μας συνεπαίρνει η καθημερινότητα και είναι κάποιες εικόνες άγριες που δυστυχώς και αυτές τις ημέρες των Χριστουγέννων με όλα αυτά τα φιλανθρωπικά bazaar που γίνονται, τότε ίσως ξαναθυμόμαστε ότι πρέπει να είμαστε εκεί παρόντες σε όλους τους ανθρώπους που μας έχουν ανάγκη και τα παιδιά. Εμένα δε μου αρέσει να το ακούω από τον Γαβαλά, ο οποίος καλώς ή κακώς είναι ακόμα μέσα σε έναν λαμπερό κόσμο, γιατί μου ακούγεται ότι ναι μεν αυτό, λυπηθείτε με και θα σου πω και ότι ήμουν στεναχωρημένος και έκλαιγα, αλλά κατά τα άλλα κάνω και τον χαβαλέ μου και ασχολούμαι με το κόκκινο κραγιόν. Είναι μια μπερδεμένη ιστορία. Θεωρώ ότι είναι πολύ μπερδεμένος. περνάει δύσκολα και ο άνθρωπος δεν ξέρει πως να χειριστεί όλη αυτή τη δυσκολία και για αυτό αντιδρά έτσι. Δεν ξέρει από που να πιαστεί για να κάνει έναν ντόρο» δήλωσε.

 

Κι επειδή είχε πάρει φόρα (συμβαίνει και αυτό καμιά φορά) πρόσθεσε: «Όντως είναι ένας άνθρωπος που πρέπει να είμαστε δίπλα του και είναι λίγο κάπως και δεν ξέρει τι λέει. Άσε που θεωρώ ότι είναι προσβλητικό να το λέει. Είναι υπερβολή που δε τη λες γιατί είναι μη αξιοπρεπής δήλωση προς τους ανθρώπους που πραγματικά έχουν ανάγκη. Εγώ δεν θέλω να ξανασχολιάσουμε κάτι του Γαβαλά σε αυτή την εκπομπή γιατί θεωρώ ότι δεν το κάνει επίτηδες αλλά λόγω αυτής της κατάστασης της δύσκολης, δε μπορεί να το χειριστεί, δε μπορεί να χειριστεί και την παρουσία του στο DWTS σωστά, διότι ναι μεν είναι ωραία η υπερβολή και το extreme, αλλά όταν ξεπερνάς το όριο και μπερδεύεις τη σημαίνει ηθοποιός, ρόλος, κόκκινο κραγιόν, σεξουαλικότητα, υποτιμάς ακόμα και τους ομοφυλόφιλους. Είναι ένα μπερδεμένο πράγμα. Πιάνεται από κάποιον ο οποίος είναι δυνατός, ο οποίος είναι και εκείνος extreme στις δηλώσεις του και δεν ξέρει τι να ξεχωρίσει, Αντί να του πει ευχαριστώ, λέει αρλούμπες»

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ