Δρούζα: Η αιχμηρή απάντηση για το πρόωρο κόψιμο της | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
23:21
9/3/2014

Δρούζα: Η αιχμηρή απάντηση για το πρόωρο "κόψιμο" της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Λίγες ώρες μετά την είδηση ότι ο ΣΚΑΙ "κόβει" την εκπομπή της  Άννας Δρούζα μόλις τέσσερις μέρες μετά την πρεμιέρα και η παρουσιάστρια έδωσε τη δική της απάντηση.

Την αιχμηρή απάντηση, εξηγώντας από τη δική της πλευρά τους λόγους που η συνεργασία της με το κανάλι του Φαλήρου έληξε άδοξα και τόσο μα τόσο σύντομα. Εξάλλου, ως λόγος που η συνεργασία έλαβε τόσο γρήγορα τέλος, εμφανίζονται τα μονοψήφια νούμερα που έκανε το "Μπορώ".

Και ιδού η απάντηση της Δρούζα, που αφήνει σαφές αιχμές για σοβαρά προβλήματα στη συνεργασία με το κανάλι:

 

«Σε καμιά τηλεοπτική πραγματικότητα μιας καθημερινής εκπομπής, σε έναν σταθμό που η συνολική του τηλεθέαση είναι μονοψήφια, δεν ευσταθεί η δικαιολογία ότι κόβεται η εκπομπή με δείγματα τριών ημερών τηλεθέασης. Και ο πιο αφελής αναγνώστης του διαδικτύου καταλαβαίνει ότι κάποιοι άλλοι λόγοι οδήγησαν στη διακοπή της συνεργασίας μου με τον Σκάι. Οι ιθύνοντες του σταθμού γνωρίζουν ότι την Τρίτη μετά την πρώτη εκπομπή μου έθεσα προφορικά θέμα αποχώρησης. 

Η επιστροφή μου στην τηλεόραση συνδυάστηκε με ένα συγκεκριμένο τύπο εκπομπής που πρότεινα και ο σταθμός είχε αποδεχθεί. Δυστυχώς, από την πρώτη εκπομπή στον αέρα κατάλαβα ότι υπήρχαν σοβαρές αποστάσεις ανάμεσα μας ως προς τη φιλοσοφία της εκπομπής.

Ευχαριστώ ειλικρινά το σταθμό και όλους τους ανθρώπους που με βοήθησαν και με εμπιστεύθηκαν. Κρατάω πάντα ακόμα και στις πιο σύντομες συνεργασίες μου τα καλά.

Το τέλος αυτής της συνεργασίας έχει απόλυτη σχέση με τη διαφύλαξη της αξιοπρέπειας μου έτσι οπως εγώ την εννοώ και την εκφράζω στο διαδυκτιακό boro.gr που χιλιάδες άνθρωποι εμπιστεύονται καθημερινά, πιστεύω ότι σε μια εποχή βασανιστική λόγω της κρίσης που περνάμε, χρειάζεται να κάνουμε πράγματα που μας κάνουν να νιώθουμε ότι είμαστε χρήσιμοι για τους άλλους».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ