Δρακάκης: Η δύσκολη μάχη με τον καρκίνο | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:59
19/4/2012

Δρακάκης: Η δύσκολη μάχη με τον καρκίνο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας πέρασε πριν έξι χρόνια ο Θοδωρής Δρακάκης. Συγκεκριμένα, οι γιατροί διέγνωσαν επιθετικής μορφής καρκίνο και ο γνωστός παρουσιαστής έδωσε σκληρή μάχη, από την οποία βγήκε νικητής.

Ένα σοβαρό πρόβλημα υγείας πέρασε πριν έξι χρόνια ο Θοδωρής Δρακάκης. Συγκεκριμένα, οι γιατροί διέγνωσαν επιθετικής μορφής καρκίνο και ο γνωστός παρουσιαστής έδωσε σκληρή μάχη, από την οποία βγήκε νικητής. Την περιπέτεια αυτή την κράτησε μακριά από τα φωτά της δημοσιότητας. Τη μοιράστηκε όμως με την οικογένεια του, ενώ παραδέχεται ότι το πρόβλημα αυτό ναι μεν τους αναστάτωσε, όμως, τους έδεσε ακόμη περισσότερο. Ο Δρακάκης, μιλάει στο περιοδικό ΟΚ με την οικογενειά του για τη δύσκολη εκείνη περίοδο.

 «Η περιπέτεια που πέρασα με την υγειά μου μας έδεσε ακόμη περισσότερο. Ευτυχώς είχε αίσιο τέλος αλλά αναστατωθήκαμε πολύ και περισσότερο η κόρη μου, η Άντρια που τότε έδινε εξετάσεις. Δεν μου έδειξε ότι στενοχωρήθηκε ή ότι ανησυχεί και προσπαθούσε να είναι χαρούμενη και να μας στηρίζει», αποκαλύπτει ο άνκορμαν του Star.

Δίπλα του κάθεται η κόρη του Άντρια η οποία αναφέρεται στη δύσκολη εκείνη περίοδο. «Από την πρώτη στιγμή που έμαθα τι έχει, δεν μου πέρασε ούτε για ένα δευτερόλεπτο από το μυαλό ότι δεν θα το ξεπεράσει. Υπήρχαν βράδια που δεν μπορούσα να συγκρατήσω τα δάκρυα μου αλλά ποτέ δεν έκλαψα μπροστά τους» δηλώνει χαρακτηριστικά.

Η σύζυγός του Δήμητρα συμπληρώνει: «Δεν είναι λίγο να σου λένε ότι ο άνδρα σου έχει καρκίνο. Αλλά ποτέ δεν έχασα την πίστη μου. Πίστευα ότι θα το ξεπερνούσε και επαληθεύτηκα. Ευτυχώς με τη βοήθεια του Θεού και του Άγιου Εφραίμ είναι όλα περαστικά και όσο κι αν σε κάποιους φανεί παράξενο αυτό που θα πω, θεωρώ ότι έγινε θαύμα».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ