Δρακάκης: Άγρια επίθεση στον Μαλέλη! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:21
6/2/2015

Δρακάκης: Άγρια επίθεση στον Μαλέλη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μπροστά στο τέλος μίας φιλίας με το χειρότερο τρόπο βρισκόμαστε, μετά την άγρια επίθεση που εξαπέλυσε ο Θοδωρής Δρακάκης στον Σταμάτη Μαλέλη. 

Οι δύο άνδρες συνεργάστηκαν στενά για πολλά χρόνια στο Star, και τα σκληρά λόγια του Δρακάκη στο περιοδικό People, προκαλούν μεγάλη εντύπωση.

«Θα μου επιτρέψει ο "φίλος" μου Σταμάτης Μαλέλης να διεκδικήσω την πατρότητα του lifestyle στα δελτία, αφού το ξεκίνησα το 1999 κι εκείνος ήρθε στο κανάλι το 2001. Τότε παίζαμε κανονικό ενημερωτικό δελτίο και στο τέλος είχαμε ένα μικρό κομμάτι lifestyle, όμως το lifestyle που παίζαμε είχε ένα επίπεδο. Αυτό το δελτίο χάριζε επί χρόνια την πρωτιά στο Star με 30% και 35%. Μετά ήρθε ο Μαλέλης και όλο αυτό εκφυλίστηκε, μπήκαν τα μαϊμουδάκια, τα καρτούν, τα άσχημα σχόλια για τους καλλιτέχνες. Όλο αυτό ήταν λάθος του. Όποιον γνώριζε τον έβαζε στο δελτίο, μάλλον, όποια γνώριζε την έβαζε στο δελτίο του. Εγώ πάντα ήθελα να κρατάω το μέτρο και να κάνω το δελτίο σαν να είναι μία εφημερίδα, να τα έχει όλα όπως τα έχουν οι κυριακάτικες εφημερίδες», δηλώνει χαρακτηριστικά.

Και προσθέτει: «Ο Μαλέλης δεν είναι άξιος εμπιστοσύνης άνθρωπος και μπρος στο συμφέρον του δεν υπολογίζει τίποτα».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ