Διπλό χτύπημα Κανάκη στη Late Night ζώνη του ΑΝΤ1! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:11
27/2/2018

Διπλό χτύπημα Κανάκη στη Late Night ζώνη του ΑΝΤ1!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα νέα είναι ευχάριστα για το φανατικό κοινό των Ράδιο Αρβύλα αλλά και για τις γυναίκες που λατρεύουν τον Αντώνη Κανάκη. Ο παρουσιαστής επιστρέφει δυναμικά τόσο με το Ράδιο Αρβύλα όσο και με νέα ολόδική του εκπομπή.

 

Η επίσημη ανακοίνωση του ΑΝΤ1: 

Ο Αντώνης Κανάκης από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου, φέρνει το πολυαναμενόμενο Ράδιο Αρβύλα στη Late Night ζώνη, έως και δύο φορές την εβδομάδα, Δευτέρα και Τρίτη, στις 00:15, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη.

Παράλληλα, από την Τετάρτη 7 Μαρτίου και κάθε Τετάρτη , ο Αντώνης Κανάκης θα είναι στον αέρα της βραδινής ζώνης του ΑΝΤ1 με τη νέα του εκπομπή, η οποία θα μεταδίδεται επίσης ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη.

Για το ξεκίνημα τουλάχιστον, θα είναι η πρώτη εκπομπή στην ιστορία που θα βγει στον αέρα χωρίς τίτλο, έστω και για ένα επεισόδιο, αφού ο τίτλος θα αποφασιστεί μαζί με τους τηλεθεατές στην πρώτη εκπομπή.

Θα πρόκειται για ένα βραδινό talk show το οποίο θα έχει ως σταθερά τη μουσική, τον άνθρωπο, την κοινωνία, την πολιτική, την επικοινωνία, χωρίς όμως κανέναν περιορισμό στη θεματολογία, τους καλεσμένους, όταν αυτοί υπάρχουν, ή τη διάθεση.

Η βραδινή ζώνη του ΑΝΤ1…. παίρνει μπροστά, από τη Δευτέρα 5 Μαρτίου στις 00.15!

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ