Δημήτρης Πασχούλας: Ο παίκτης που έφυγε από το Survivor μιλάει για όλα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
9:15
1/3/2017

Δημήτρης Πασχούλας: Ο παίκτης που έφυγε από το Survivor μιλάει για όλα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στην εκπομπή Rodeo του Βαγγέλη Περρή και της Αθηναϊδας Νέγκα μίλησε ο Δημήτρης Πασχούλας, ο παίκτης που έφυγε οικειοθελώς από το Survivor.  

Όπως είπε αυτό που τον ενόχλησε από την πρώτη στιγμή ήταν τα μαχαίρια που βγήκαν από την πρώτη κίολας στιγμή στην παραλία αλλά και οι κλίκες που δημιουργήθηκαν ενώ η πείνα δεν ήταν αυτή που τον ενοχλούσε. Όσο για τη μεγαλύτερη δυσκολία που αντιμετώπισε ήταν η βρώμα. 

"Ψυλλιάστηκα ότι δεν είμαστε ομάδα, όλοι όμως ήθελαν να δείχνουν ότι είμαστε δεμένοι και αγαπημένοι. Το περίμενα ότι θα υπάρχουν φιλονικίες, αλλά όχι από την αρχή. Δεν είχαμε πατήσει ακόμα την άμμο της παραλίας και αρχίσαμε να σκοτωνόμαστε. Αυτοί που βλέπετε, ο Κώστας με τον Πάνο. Το βλέπετε, έχουν κόντρα. Ψυλλιάστηκα ότι δεν είμαστε ομάδα κι ας θέλουν όλοι να δείχνουμε δεμένοι και αγαπημένοι. Ήταν λίγο χαζό να γίνουν όλα από την αρχή, νόμιζα ότι θα γίνονταν πιο μετά"

"Μυρίζαμε σαν ασβοκούναβα, ήταν εντάξει, παλευόταν. Η πείνα παλευόταν επίσης, για μένα. Είχα… απόθεμα να κάψω. Υπήρχαν παιδιά που το χρειάζονταν το φαί περισσότερο από έμενα και το έδινα", είπε μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Πασχούλας.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ