Δήλωση που θα συζητηθεί: «Βλέπω το Game of Love γιατί από μικρό παιδί λατρεύω να παίρνω μάτι»! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:16
1/6/2018

Δήλωση που θα συζητηθεί: «Βλέπω το Game of Love γιατί από μικρό παιδί λατρεύω να παίρνω μάτι»!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Είναι χωρίς η αμφιβολία η δήλωση της εβδομάδας και αφορά το απίστευτο τηλεοπτικό προϊόν του ΑΝΤ1 Game of Love για το οποίο μπορεί να δημιουργήθηκε ντόρος, όμως τα νούμερα παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα. 

Ο γνωστός για τα καυστικά του σχόλια Νίκος Αποστολόπουλος ρωτήθηκε για το ερωτικό ριάλιτι και τον παρουσιαστή του Χάρη Χριστόπουλο…

Όλα όσα είπε ο σχεδιαστής: 

«Έχω παρακολουθήσει το Game of Love γιατί είχα και δύο μοντέλα μου εκεί. Μπορεί να είναι πραγματικά trash tv όλο αυτό το πράγμα, αλλά εγώ είμαι ματάκιας. Από μικρό παιδί λατρεύω να παίρνω μάτι. Με φτιάχνει αυτό. Όταν τους έβλεπα αυτούς και … μες στην πισίνα, μου αρέσουν αυτά. Μην παίρνεις εμένα πραγματικά. Είναι αισχρό σαν παιχνίδι.

Ο Χάρης Χριστόπουλος νομίζω έφυγε από την πορεία του και πήγε σε ένα πράγμα που δεν είχε καμιά δουλειά να πάει, εκτός αν είχε οικονομική ανάγκη. Όταν ο άνθρωπος έχει οικονομικές ανάγκες μπορεί να κάνει πάρα πολλά πράγματα. Αλλιώς γιατί να το κάνεις; Για τη δόξα;».

Δείτε το βίντεο:

ΓΜ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ