Δήλωση- φωτιά: «Στην ΕΡΤ με τα φραγκοδίφραγκα που μου έδωσαν χάρη τους έκανα» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:36
10/11/2015

Δήλωση- φωτιά: «Στην ΕΡΤ με τα φραγκοδίφραγκα που μου έδωσαν χάρη τους έκανα»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Αγορά», γνωστός Έλληνας ηθοποιός και παρουσιαστής μίλησε για την περίοδο που παρουσίαζε τηλεπαιχνίδι στην ΕΡΤ, αλλά μάλλον από όσα διαβάζουμε η εμπειρία δεν του έχει αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις.

«Επί 25χρόνια ήμουν πρωταγωνιστής της ελληνικής τηλεόρασης με σήριαλ που είχαν κάνει μεγάλη επιτυχία, είχα παρουσιάσει δύο επιτυχημένα τηλεπαιχνίδια, είχα σκηνοθετήσει 4 ταινίες μεγάλου μήκους και είχα πρωταγωνιστήσει σε άλλες 6 ταινίες, είχα κάνει δεκάδες διαφημίσεις και είχα πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες θεατρικά σχήματα. Νομίζω είναι υπεραρκετά για κάποιον ώστε να πάρει ένα τηλεπαιχνίδι χαμηλού προϋπολογισμού σε κρατικό κανάλι. Κανείς δεν είπε ότι δεν το παρουσίασα καλά. Και να σου πω και κάτι, όποιος έχει απορία μπορεί να μπει στο διαδίκτυο και να δει στη διαύγεια της ΕΡΤ πόσα πήρα, με τα φραγκοδίφραγκα που μου δώσανε, μάλλον χάρη τους έκανα».

Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον Ρένο Χαραλαμπίδη, ο οποίος παρουσίαζε στη δημόσια τηλεόραση το τηλεπαιχνίδι «Κάθε τόπος μια ιστορία».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ