«Διεκδικώ με πάθος την Κάτια» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:38
8/4/2010

«Διεκδικώ με πάθος την Κάτια»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο
Αναρωτιόμασταν, αυτή η τόσο δυναμική και γοητευτική Κάτια Καλλιφατίδη (Κάτια Δανδουλάκη) δεν θα έχει ερωτικό παρελθόν ή μέλλον; Περιμένετε... Σύντομα έρχεται ο εραστής, για να ανατρέψει τα πάντα!

Αναρωτιόμασταν, αυτή η τόσο δυναμική και γοητευτική Κάτια Καλλιφατίδη (Κάτια Δανδουλάκη) δεν θα έχει ερωτικό παρελθόν ή μέλλον; Περιμένετε... Σύντομα έρχεται ο εραστής, για να ανατρέψει τα πάντα!

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας Πέτρος Ελευθερίου (Νίκος Δαδινόπουλος) που εισβάλλει στη «Ζωή της άλλης»;

Ο εν διαστάσει σύζυγός της Κάτιας Καλλιφατίδη, η οποία έχει πει στα παιδιά τους πως σκοτώθηκε, αλλά εκείνος ζει στο εξωτερικό. Στη φάση που επιστρέφει εκείνος η Κάτια, που μόλις θα έχει βγει από τη φυλακή, παθαίνει ένα ατύχημα κι εδώ μπαίνει δάκτυλος της Ξένιας (Αθηνά Οικονομάκου) κι έχει αμνησία. Κι ενώ η Ξένια πανηγυρίζει που διαχειρίζεται την περιουσία της γιαγιάς της, έρχεται ο Πέτρος, που θα διεκδικήσει τη θέση του στη ζωή της Κάτιας. Θα περάσει πολλά μέχρι να τον θυμηθεί η Κάτια, αλλά ετοιμαστείτε για το πιο ερωτικό ζευγάρι της επόμενης σεζόν στη «Ζωή της άλλης».

«Την Κάτια την ξέρω πολλά χρόνια, την εκτιμώ και την αγαπώ ιδιαίτερα. κι ενώ όλο λέγαμε να συνεργαστούμε, δεν είχε τύχει. Τώρα ήρθε η ώρα και είμαι πραγματικά χαρούμενος γι’ αυτό. Έχουμε ήδη κάνει δύο γυρίσματα», είπε στο ΛΟΙΠΟΝ ο Νίκος Δαδινόπουλος. «Όλοι οι συντελεστές αυτής της δουλειάς είναι καταπληκτικοί και ψάχνουν τη λεπτομέρεια. Θα υπάρξουν πολλές ανατροπές και μυστικά που θα αποκαλυφτούν για το μεγάλο έρωτα της Κάτιας και του Πέτρου. Θα τη βοηθήσω να θυμηθεί, αλλά δεν θα είναι καθόλου εύκολα τα πράγματα με την Ξένια».

Έχετε παίξει με πολύ ωραίες γυναίκες και καλές ηθοποιούς. Τι το ξεχωριστό έχει η Κάτια Δανδουλάκη;

«Είναι υπέροχη σε όλα της. Έχει προσωπικότητα, ποιότητα ως άνθρωπος, έμφυτη ευγένεια και είναι πάρα πολύ καλή ηθοποιός. Νιώθω τυχερός που θα γίνουμε τηλεοπτικό ζευγάρι».

ΣΙΣΣΥ ΜΕΝΕΓΑΤΟΥ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ