Δες τους νέους συνεργάτες της Μενεγάκη! Πότε κάνει πρεμιέρα η «Ελένη» [photo] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:05
22/9/2016

Δες τους νέους συνεργάτες της Μενεγάκη! Πότε κάνει πρεμιέρα η «Ελένη» [photo]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το τελευταίο διάστημα τα σενάρια γύρω από την Ελένη Μενεγάκη έδωσαν και πήραν ακόμα μία φορά, με κάποιους να ισχυρίζονται πως η λατρεμένη παρουσιάστρια μπορεί και να εγκαταλείψει τον Alpha τώρα που ο σταθμός δεν πήρε άδεια.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Τελικά, η Ελένη μένει σταθερά στο πόστο της κι ετοιμάζεται να μας καλησπερίσει για πρώτη φορά για τη φετινή σεζόν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στη 1 το μεσημέρι και ο σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση όπου μας αποκαλύπτει και τους δύο νέους συνεργάτες της. 

 

«Μια ξεχωριστή ημέρα! Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στα σπίτια μας μέσα από την οθόνη του Alpha, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στη μία το μεσημέρι.

Δίπλα στην Ελένη, οι νέοι της συνεργάτες -η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Τσούλης στη μαγειρική-, αλλά και σταθεροί τηλεοπτικοί της φίλοι: ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Τάσος Τεργιάκης, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Γιώργος Λιανός.

 

Η «Ελένη» μπαίνει σε ένα ανανεωμένο σκηνικό, με πρωτότυπες στήλες, θέματα διαχρονικά αγαπημένα και συναντήσεις με πρόσωπα που ξεχωρίζουν. Η μαγειρική, το γέλιο, οι σχέσεις, ο προβληματισμός, η ομορφιά, το παιδί, το σινεμά – όλα μπερδεύονται γλυκά, όπως συμβαίνει σε κάθε ελληνική οικογένεια.

Η Ελένη Μενεγάκη γίνεται και πάλι κομμάτι της παρέας μας με την αλήθεια και την αμεσότητά της. Γλυκά, ζεστά, αυθόρμητα. Το πιο οικείο πρόσωπο της τηλεόρασης επιστρέφει.

Αρχισυνταξία: Ελένη Γελαλή

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ