Δες τους νέους συνεργάτες της Μενεγάκη! Πότε κάνει πρεμιέρα η «Ελένη» [photo] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:05
22/9/2016

Δες τους νέους συνεργάτες της Μενεγάκη! Πότε κάνει πρεμιέρα η «Ελένη» [photo]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το τελευταίο διάστημα τα σενάρια γύρω από την Ελένη Μενεγάκη έδωσαν και πήραν ακόμα μία φορά, με κάποιους να ισχυρίζονται πως η λατρεμένη παρουσιάστρια μπορεί και να εγκαταλείψει τον Alpha τώρα που ο σταθμός δεν πήρε άδεια.

Τελικά, η Ελένη μένει σταθερά στο πόστο της κι ετοιμάζεται να μας καλησπερίσει για πρώτη φορά για τη φετινή σεζόν τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου στη 1 το μεσημέρι και ο σταθμός εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση όπου μας αποκαλύπτει και τους δύο νέους συνεργάτες της. 

 

«Μια ξεχωριστή ημέρα! Η Ελένη Μενεγάκη επιστρέφει στα σπίτια μας μέσα από την οθόνη του Alpha, τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου, στη μία το μεσημέρι.

Δίπλα στην Ελένη, οι νέοι της συνεργάτες -η Κωνσταντίνα Κομμάτα και ο Γιώργος Τσούλης στη μαγειρική-, αλλά και σταθεροί τηλεοπτικοί της φίλοι: ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Κατερίνα Ζαρίφη, ο Τάσος Τεργιάκης, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, ο Γιώργος Λιανός.

 

Η «Ελένη» μπαίνει σε ένα ανανεωμένο σκηνικό, με πρωτότυπες στήλες, θέματα διαχρονικά αγαπημένα και συναντήσεις με πρόσωπα που ξεχωρίζουν. Η μαγειρική, το γέλιο, οι σχέσεις, ο προβληματισμός, η ομορφιά, το παιδί, το σινεμά – όλα μπερδεύονται γλυκά, όπως συμβαίνει σε κάθε ελληνική οικογένεια.

Η Ελένη Μενεγάκη γίνεται και πάλι κομμάτι της παρέας μας με την αλήθεια και την αμεσότητά της. Γλυκά, ζεστά, αυθόρμητα. Το πιο οικείο πρόσωπο της τηλεόρασης επιστρέφει.

Αρχισυνταξία: Ελένη Γελαλή

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ