Δες πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος του Χαρδαβέλλα! [photo] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:17
4/12/2015

Δες πόσο έχει μεγαλώσει ο γιος του Χαρδαβέλλα! [photo]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Στο πάρτι γνωστής ιστοσελίδας βρέθηκε πρόσφατα ο Κώστας Χαρδαβέλλας, σε μία σπανια έξοδο, αφού ο γνωστός δημοσιογράφος δε συνηθίζει τις κοσμικές εξόδους.

Ο Χαρδαβέλλας βρέθηκε σε γνωστό μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας, στο πάρτι για τα πέντε χρόνια λειτουργίας του zappit.gr και μαζί του ήταν ο γιος του, Κων/νος. Και αυτή κι αν είναι σπάνια εμφάνιση, ενώ όσοι είδαν από κοντά το νεαρό Χαρδαβέλλα έπαθαν πλάκα με το πόσο έχει μεγαλώσει. 

 

 

«Νομίζω ότι τόσο εξωτερικά όσο και στο χαρακτήρα μοιάζει και σε εμένα και στη σύζυγό μου. Είναι ονειροπόλος και μαχητής όπως εγώ, ενώ έχει πάρει και στοιχεία από τη μητέρα του, όπως είναι η οργανωτικότητά της. Όσον αφορά την εμφάνιση, επειδή τόσο εγώ όσο και η Μαρία είμαστε ψηλοί, οΚωνσταντίνος είναι ήδη 1,92 στο ύψος, με περνάει δηλαδή μισό κεφάλι», είχε πει ο περήφανος πατέρας σε παλαιότερη συνέντευξή.

 

Και η αλήθεια είναι ότι ο Κωνσταντίνος στο πάρτι ξεχώρισε τόσο για την εξωτερική του εμφάνιση, όσο και για τη διακριτική και σεμνή παρουσία στο πλευρό του διάσημου πατέρα του.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ