Δες πώς είναι σήμερα η Βίνα Ασίκη! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:21
22/12/2014

Δες πώς είναι σήμερα η Βίνα Ασίκη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού, «Μη χανόμαστε» ήταν το βράδυ του Σαββάτου (20/12) η Βίνα Ασίκη. Το sex symbol τη δεκαετίας του 80, η γυναίκα που αφίσες της «στόλισαν» σχεδόν όλα τα εφηβικά δωμάτια,

εδώ και πολλά χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας. Κάποια γεγονότα, την έκαναν να εγκαταλείψει το χώρο της Υποκριτικής (είχε μεσουρανήσει τη «χρυσή εποχή της βιντεοταινίας) και να ασχοληθεί αποκλειστικά με τη δεύτερη μεγάλη αγάπη της, το χορό.

 

Η Ασίκη μίλησε για όλα στη Γερμανού και μεταξύ αυτών αποκάλυψε και την άσχημη συμπεριφορά σκηνοθέτη και παραγωγής που την είχαν εκθέσει, και την έκαναν να πάρει την απόφαση να... εξαφανιστεί!

«Σε κάποια ταινία με έναν σπουδαίο πρωταγωνιστή, κινηματογραφική, ήταν από τις πρώτες που έπαιζα κεντρικό ρόλο. Μου λέει ο σκηνοθέτης "ξάπλωσε σε ένα πιάνο". Ξαπλώνω εγώ στο πιάνο, μπρούμυτα. Ήταν η σκηνή τέτοια που ήμουν... παρθενόπη στην αρχή και μετά γινόμουν το ακριβώς αντίθετο. Αυτό το τελείως αντίθετο ο σκηνοθέτης το ήθελε να είναι σε ένα πιάνο και τελείως γυμνό. Είπα να βάλουμε ένα σλιπάκι. "Όχι μη σε νοιάζει δε θα φαίνεται τίποτα, δουλειά κάνουμε όχι τσόντα...Κωμωδία είναι, δεν θα φαίνεται τίποτα" έλεγαν εκείνοι. Με μεγάλο κωμικό, από τα πρώτα ονόματα. Δεν ψηνόμουν, νευρίασε ο σκηνοθέτης "σε παρακαλώ μη μας προσβάλλεις, εγώ μέχρι και τη γυναίκα μου βάζω να κάνει τέτοια...". Δε δέχτηκα, σταμάτησε το γύρισμα και ξέρετε τι σημαίνει αυτό, πήραν τηλέφωνο την παραγωγή. Με έψησαν ότι δε θα φανεί τίποτα και κουτορνίθι κι εγώ λέω πάμε να το κάνουμε...Ήρθε κι ο διευθυντής φωτογραφίας μη σε νοιάζει δεν θα φανεί. Ξεκινάει κινηματογραφική που σημαίνει ότι δεν βλέπαμε μετά τι είχε γυριστεί» αποκάλυψε αρχικά.

Και συνέχισε: «Ήταν και τα πρώτα χρόνια που τα έχω φτιάξει με τον μέλλοντα σύζυγο και είμαι όλο καμάρι να πάμε να το δούμε. Και κάποια στιγμή προχωράει η ταινία, καμαρώνω, μου αρέσω και έρχεται η επίμαχη σκηνή. Και εκεί η κάμερα ζουμάρει και ξεκινάει από χαμηλά. Μόλις φτάνει εκεί που έπρεπε, χώνομαι στην καρέκλα μου και βλέπω τον σύντροφό μου που γυρνάει και μου λέει με ένα περιφρονητικό βλέμμα "Συγχαρητήρια". Φύγαμε στην μέση της ταινίας. Αυτός ήταν από τους βασικούς λόγους που εξαφανίστηκα. Παίρνουμε 3 και 60, μας ξεβρακώνετε κιόλας».

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ