Δεν θα πιστέψεις ποιοι ηθοποιοί θα γίνουν το νέο ζευγάρι στη «Μουρμούρα» [photos] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:20
6/7/2016

Δεν θα πιστέψεις ποιοι ηθοποιοί θα γίνουν το νέο ζευγάρι στη «Μουρμούρα» [photos]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Πάνος Βλάχος κι η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου αποχώρησαν από τη «Μουρμούρα» του Alpha αφού πήγαν στην Αμερική για να κυνηγήσουν το όνειρό τους εκεί.

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης κι η Δανάη Επιθυμιάδη πήραν τις θέσεις τους ενσαρκώνοντας ένα νέο ζευγάρι, το οποίο όμως δυστυχώς δεν έπεισε, ενώ η σειρά προς το τέλος της σεζόν παρουσίασε κάμψη στην τηλεθέαση. 

 

Δεδομένου ότι ο Alpha δε θέλει να χάσει το δυνατό χαρτί του στην prime time ζώνη έτσι απλά, οι υπεύθυνοι συμφώνησαν ότι επιβάλλεται να μπει στη σειρά ένα νέο ζευγάρι το ερχόμενο φθινόπωρο οπότε και η σειρά θα μπει στην τέταρτη σεζόν προβολής της.

Αρχικά ακούστηκε ότι τη θέση των Τσιμιτσέλη- Επιθυμιάδη θα πάρουν η κόρη του Θοδωρή Αθερίδη, Φωτεινή και Γιάννη Διακάκη. Ωστόσο, τελικά άλλοι είναι οι δύο ηθοποιοί που σύμφωνα με το zappit.gr, θα μουρμουράνε στον Alpha από το φθινόπωρο.

 

Αυτοί είναι η λατρεμένη μας «Βίβιαν» από το «Κάτω Παρτάλι»,  Νάντια Κοντογεώργη και ο Γιώργος Χρυσοστόμου, οι οποίοι έδωσαν τα χέρια με τους υπευθύνους του Alpha.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ