Δεν μπορούσε να μιλήσει ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ με τις 2 εντυπωσιακές κυρίες που μπήκαν στο πλάνο και διέκοψαν το ρεπορτάζ! [Βίντεο] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:35
30/5/2019

Δεν μπορούσε να μιλήσει ο ρεπόρτερ του ΣΚΑΙ με τις 2 εντυπωσιακές κυρίες που μπήκαν στο πλάνο και διέκοψαν το ρεπορτάζ! [Βίντεο]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ένα απολαυστικό σκηνικό είδαμε το πρωί μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ στην εκπομπή Σήμερα με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου. 

Όλα ξεκίνησαν στη διάρκεια ζωντανής σύνδεσης με τον ρεπόρτερ Γιώργο Τσελίκα.  Ενώ λοιπόν ο δημοσιογράφος μετέφερε την είδηση δύο κοπέλες μπήκαν ξαφνικά στο πλάνο και του πρόσφεραν δύο γαρύφαλλα.

Δείτε ακόμη: Σπάνιο υλικό: Όταν η Αλίκη πήγε να ψηφίσει στις εκλογές του 1960! [Φωτογραφία]

Στη συνέχεια βεβαίως ο δημοσιογράφος τα έχασε και δεν ήξερε τι να πει. Οι εντυπωσιακές κυρίες κέντρισαν το ενδιαφέρον των παρουσιαστών βεβαίως οι οποίοι του ζήτησαν  να τις κρατήσει εκεί και να πουν δύο κουβέντες. Οι δύο κοπέλες, όπως αποκάλυψαν, πουλάνε λουλούδια σε ένα νυχτερινό μαγαζί της περιοχής και εκείνη τη στιγμή επέστρεφαν στα σπίτια τους από τη δουλειά.

Δείτε τι έγινε στον αέρα του ΣΚΑΙ…

ΓΜ

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ