Δεν έχει ξαναγίνει: Καρέ καρέ η On air παραίτηση του Κώστα Αρβανίτη από την ΕΡΤ! [Βίντεο] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:30
14/3/2019

Δεν έχει ξαναγίνει: Καρέ καρέ η On air παραίτηση του Κώστα Αρβανίτη από την ΕΡΤ! [Βίντεο]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Συνέβη κι αυτό και η αλήθεια είναι ότι εκπλαγήκαμε με το περιστατικό που είδαμε στην ΕΡΤ.

Το πολύπαθο τηλεοπτικό κοινό παρακολούθησε την on air παραίτηση του Κώστα Αρβανίτη ο οποίος πήρε το καπελάκι του και έφυγε στη διάρκεια της εκπομπής του. Η απόφαση πάρθηκε όπως φαίνεται στη διάρκεια της εκπομπής της 12ης Μαρτίου και αν αναρωτιέστε, τι ακριβώς συνέβη και ποιος είναι ο λόγος; Ο δημοσιογράφος θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες Ευρωεκλογές.

Δείτε ακόμη: Δε φαντάζεσαι με ποια σπουδαία ηθοποιό είναι παντρεμένος ο "Μηνάς" από τη «Μουρμούρα»! [Photos]

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε κατά τη διάρκεια της ζωντανής σύνδεσης με τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία μεταξύ άλλων ανακοινώθηκαν τα ονόματα των πρώτων 16 υποψηφίων ευρωβουλευτών. Ανάμεσα σε αυτά και το όνομα του Κώστα Αρβανίτη, ο οποίος αφού δέχτηκε τα συγχαρητήρια του ρεπόρτερ αποχώρησε με λόγο που έμοιαζε σαν μικρή απολογία προς το τηλεοπτικό κοινό. Ο δημοσιογράφος αποχαιρέτησε λέγοντας πως ήταν μια δύσκολη απόφαση. Μετά τις διαφημίσεις που προβλήθηκαν η εκπομπή συνεχίστηκε ενώ τη θέση του πήρε στενή του συνεργάτης.

Δείτε το βίντεο:

Γιώργος Μουλάς

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ