Δελαπόρτας: Αυτός είναι ο λόγος που τελείωσε άδοξα το Ρετιρέ [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
17:39
5/10/2015

Δελαπόρτας: Αυτός είναι ο λόγος που τελείωσε άδοξα το Ρετιρέ [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το «Ρετιρέ» προβλήθηκε στα πρώτα χρόνια της ιδιωτικής τηλεόρασης από το Mega κι έγραψε την ιστορία του στην ελληνική τηλεόραση, αλλά έληξε μάλλον άδοξα αφού δεν προβλήθηκε ποτέ επίσημο φινάλε.

Σε συνέντευξή του στο Happy Day, ο Μάκης Δελαπόρτας αποκάλυψε για πρώτη φορά ποιος ήταν ο αληθινός λόγος που τελείωσε πρόωρα η σειρά, ενώ είχε ανακοινωθεί ένας ακόμα κύκλος επεισοδίων.

«Το σίριαλ τέλειωσε άδοξα και θα το πω πρώτη φορά γιατί τις αλήθειες πρέπει να τις λέμε, δεν θα πω ονόματα. Δύο από τις πρωταγωνίστριες του σίριαλ ζήτησαν, από ότι είχε πει ο Δαλιανίδης τότε, διπλάσια χρήματα από όσα έπαιρναν και το έθεσαν ως όρο αλλιώς δεν θα συνέχιζαν τη σειρά. Η σειρά έπρεπε να συνεχίσει με τους ήρωες που είχε αγαπήσει ο κόσμος. Αν έλειπαν δύο από τους βασικούς ήρωες δεν θα έπρεπε να συνεχίσει.

Και τότε είπε ο Δαλιανίδης «το σταματάω και κάνω ένα παρεμφερές σίριαλ», όπως ήταν οι ‘Μικρομεσαίοι’ το οποίο δεν είχε την ίδια επιτυχία με το «Ρετιρέ» γιατί ήταν μια αντιγραφή των ηρώων του Ρετιρέ»,  λέει ο Μάκης Δελαπόρτας.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ