Δεκτή η «συγνώμη» Σεφερλή από τη Γραμμή Ζωής | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:21
16/10/2014

Δεκτή η «συγνώμη» Σεφερλή από τη Γραμμή Ζωής

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο κακός χαμός έχει γίνει με τη φάρσα του Μάρκου Σεφερλή σε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων. Η Γραμμή Ζωής το μεσημέρι της Τετάρτης (15/10) έβγαλε μία σκληρή ανακοίνωση

όπου ζητούσε από τον ηθοποιοί τη μεταμέλεια του για τη φάρσα, ενώ σε περίπτωση που δεν το έκανε, τότε θα τον μήνυαν. Το πρωί της Πέμπτης (16/10) στην έναρξη του Mega με ΜΙΑ, ο Σεφερλής βουρκωμένος και φανερά συγκινημένος ζήτησε «συγνώμη» από το ζευγάρι των ηλικιωμένων.

 

Έτσι, λίγη ώρα αργότερα και η Γραμμή Ζωής με νέα ανακοίνωση αποδέχτηκε τη συγγνώμη του, ενώ αναγνώρισε και την ειλικρινή μεταμέλεια του. Έτσι, το παραλίγο «θερμό» επεισόδιο έληξε με τον καλύτερο τρόπο.

 

Αυτή είναι και η ανακοίνωση:

 

Μετά τη δημόσια συγνώμη του Μάρκου Σεφερλή μέσα από την εκπομπή του για τις φάρσες που έκανε στους δύο ηλικιωμένους, η Γραμμή Ζωής εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Θεωρούμε αξιέπαινη την δήλωση του κυρίου Μάρκου Σεφερλή, στην αρχή της σημερινής του (16/10/2014) εκπομπής, αναφορικά με την φάρσα σε βάρος ηλικιωμένων συνανθρώπων μας που έγινε κατά την διάρκεια της εκπομπής του της 14ης/10/2014.

Τίμια και εμφανώς συγκινημένος, δηλώνοντας μεταμέλεια παραδέχθηκε το λάθος του και ζήτησε Δημόσια Συγνώμη από τους ηλικιωμένους που είχε προσβάλει και ταλαιπωρήσει.

Η δήλωσή του ότι δεν θα επαναλάβει φάρσες σε ηλικιωμένους συνανθρώπους μας θεωρούμε ότι ικανοποιεί το κοινό αίσθημα.

Εμείς, από τον Ε.Ο. ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ, αποσυρόμενοι στο βάθος της σκηνής, ευχόμαστε στον κύριο Μάρκο Σεφερλή καλή συνέχεια και πολλές επιτυχίες.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ε.Ο. ΓΡΑΜΜΗ ΖΩΗΣ και 
Διοικητής της υπηρεσίας Silver Alert 

Γεράσιμος Κουρούκλης

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ