Δε φαντάζεσαι: Η Άννα Κουρή αποκάλυψε τον μισθό της Τερέζ στους «Μεν & Δεν» [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:51
2/3/2017

Δε φαντάζεσαι: Η Άννα Κουρή αποκάλυψε τον μισθό της Τερέζ στους «Μεν & Δεν» [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πρόκειται για μία από τις πιο επιτυχημένες κωμικές σειρές της δεκαετίας του '90 και από τις πρώτες κλασικές σειρές του ANT1, ενώ έχει προβληθεί αμέτρητες φορές σε επανάληψη μέχρι και σήμερα. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ο λόγος για τους «Μεν & Δεν» όπου την παράσταση έκλεβε ουκ ολίγες φορές η σκυλίτσα της Άννας Κουρή, Τερέζ, η οποία εμφανιζόταν κανονικά στους τίτλους έναρξης με το υπόλοιπο καστ. 

Σε συνέντευξή της στο La Biri Biri η αγαπημένη ηθοποιός αποκάλυψε πως η Τερέζ πληρωνόταν κανονικά και μάλιστα, από την πρώτη στη δεύτερη σεζόν ο μισθός της διπλασιάστηκε:

«Τον πρώτο χρόνο έπαιρνε 10.000 δραχμές τον μήνα και μετά, τον δεύτερο, έπαιρνε 20.000. Είχε 100% αύξηση! Και, επειδή δεν μπορούσαν να τα δίνουν “μαύρα” εννοείται, κόβανε στο δελτίο παροχής υπηρεσιών το δικό μου και είχε και ΙΚΑ! Δεν μπόρεσε, βέβαια, να το χρησιμοποιήσει γιατί να πάω το σκυλί στο ΙΚΑ ήταν… δύσκολο».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ