Βράδυ Πέμπτης με Μάκη Χριστοδουλόπουλο | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:53
9/5/2013

"Βράδυ" Πέμπτης με Μάκη Χριστοδουλόπουλο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

 

Την Πέμπτη του Πάσχα λίγο μετά τα μεσάνυχτα, ο Μάκης Χριστοδουλόπουλος συναντάει τον Πέτρο Κωστόπουλο. Ο δημοφιλής ερμηνευτής θυμάται τα παιδικά του χρόνια και περιγράφει τη σχέση που είχε με τους γονείς του. Αποκαλύπτει πώς "έκλεψε" τη γυναίκα του σε ηλικία μόλις 15 ετών, αλλά και το πώς τον ανακάλυψε ο Βασίλης Σαλέας.

Ακόμα μιλάει για τη λατρεία που τρέφει για τη Βυζαντινή μουσική. Ακολουθεί ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος μιλάει για την επιτυχία που γνωρίζει το νέο του τραγούδι «Τρελή Ιδέα». Αποκαλύπτει τους λόγους που δεν έχει παντρευτεί ακόμα τη σύντροφό του και μητέρα των τριών παιδιών του. Θυμάται τα παιδικά του χρόνια, την απόφασή του να αφήσει το σχολείο, καθώς και τις πολλές και διάφορες δουλειές που κατά καιρούς έχει κάνει.

 

Την Παρασκευή του Πάσχα, ο Δήμος Αναστασιάδης βγαίνει Βράδυ με τον Πέτρο Κωστόπουλο και μεταξύ άλλων, περιγράφει τα συναισθήματά του σχετικά με την πρόσφατη κατάταξή του στον στρατό. Μιλάει για τη σχέση πάθους που έχει με τη μουσική και αποκαλύπτει ότι παρά το είδος που ο ίδιος έχει επιλέξει να εκπροσωπεί, του αρέσει πολύ η Πάολα. Το Βράδυ της Παρασκευής του Πάσχα, ολοκληρώνεται με τον Κωνσταντίνο Λάγκο.

Ο δημοφιλής ηθοποιός αποκαλύπτει πως το παιδικό του όνειρο ήταν να γίνει αστροναύτης και όχι ηθοποιός. Μιλάει για τον σκηνοθέτη πατέρα του και τις αντιρρήσεις που πρόβαλε εκείνος όταν του ανακοίνωσε πως θέλει να ασχοληθεί επαγγελματικά με το θέατρο. Μιλάει για τον ρόλο που ενσαρκώνει στην τηλεοπτική σειρά που πρωταγωνιστεί, αλλά και για το αίσθημα της πατρότητας που τον τελευταίο καιρό νιώθει έντονα.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ