Βόμβα: Τέλος ο Ευαγγελάτος από το ΣΚΑΙ! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
22:25
24/4/2014

"Βόμβα": Τέλος ο Ευαγγελάτος από το ΣΚΑΙ!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

"Βόμβα" έπεσε στον τηλεοπτικό χώρο με την ξαφνική λύση της συνεργασίας του Νίκου Ευαγγελάτου με το ΣΚΑΙ.

​Αν και κατά καιρούς κυκλοφορούσαν φήμες για αποχώρηση του Ευαγγελάτου από το κανάλι του Φαλήρου, ειδικά μετά τον ερχομό του Σταμάτη Μαλέλη στο σταθμό, αυτές δεν επιβεβαιώνονταν. Γι αυτό και η είδηση ότι ο δημοσιογράφος "κόβεται" ξαφνικά από το κανάλι, έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Ο ΣΚΑΙ με μία λιτή ανακοίνωση επιβεβαίωσε τη λύση της συνεργασίας: 

«Ο ΣΚΑΪ ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας του με τον δημοσιογράφο Νίκο Ευαγγελάτο. Η διοίκηση του σταθμού τον ευχαριστεί για την άψογη συνεργασία» γράφει χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, την Παρασκευή (25/4) θα είναι η τελευταία εκπομπή του Ευαγγελάτου, αφού τη Δευτέρα τη θέση του παίρνει ο Σπύρος Μάλλης με νέα εκπομπή για τις ευρωεκλογές και τις αυτοδιοικητικές εκλογές.

Εξάλλου, σύμφωνα με τις φήμες που κυκλοφορούν, αυτός ήταν και ο λόγος για το ξαφνικό"διαζύγιο". Σύμφωνα με αυτές, ο Ευαγγελάτος υπέβαλε την παραίτηση του, αφού δε δέχθηκε να μειωθεί η ώρα της εκπομπής του, ώστε να ξεκινήσει νέα εκπομπή για τις επερχόμενες εκλογές, θεωρώντας ότι δε γίνεται να υπάρξουν διαδοχικά δύο πολιτικές εκπομπές και στο καπάκι το κεντρικό δελτίο.

Αργά το βράδυ της Πέμπτης (24/4), ο δημοσιογράφος με ανακοίνωση του εξηγείτους λόγους της παραίτησηςτου, ενώ ευχαρίστησε το κανάλι και τον κύριο Αλαφούζο για τη συνεργασία που είχαν τα τελευταία 2,5 χρόνια.

“Μετά από  2,5 χρόνια κλείνει αυτός ο κύκλος συνεργασίας μου με τον ΣΚΑΙ.

Στην απόφαση αυτή οδηγήθηκα όταν ο διευθυντής ειδήσεων και ενημέρωσης του σταθμού, μού ανακοίνωσε ότι για την προεκλογική περίοδο αποφασίστηκε να περικοπεί  κατά το ήμισυ η εκπομπή που παρουσιάζω και να αντικατασταθεί από μια άλλη πολιτική εκπομπή.

Η προσπάθεια μου αυτά τα 2,5, δύσκολα χρόνια για τον τόπο, ήταν να παρουσιάζω καθημερινά την επικαιρότητα φιλοξενώντας όλες τις απόψεις. Ο σταθμός μου έδωσε την ελευθερία της λειτουργίας και οι τηλεθεατές αγκάλιασαν ζεστά το αποτέλεσμα.

Είναι υποχρέωση μου να ευχαριστήσω τον κ. Αλαφούζο για την εμπιστοσύνη του και παρά την πίεση των στιγμών να επαναλάβω ότι πέρασα μια από τις δημιουργικότερες περιόδους μου στην τηλεόραση.  Επίσης οφείλω ευγνωμοσύνη στους συναδέλφους μου δημοσιογράφους και τεχνικούς του σταθμού για τη συνεργασία. Σε καθημερινή βάση υπερέβαιναν εαυτούς" γράφει χαρακτηριστικά

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ