Βόμβα με Θέμο: Πάει στον Alpha; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:08
16/4/2015

"Βόμβα" με Θέμο: Πάει στον Alpha;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αυτή και αν θα είναι η μεταγραφή της χρονιάς, σε περίπτωση που ισχύουν οι φήμες. Ο Θέμος Αναστασιάδης φεύγει από τον ΑΝΤ1 και πάει... Alpha!

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Οργιάζουν οι φήμες τον τελευταίο καιρό, που θέλουν τον mr. "ΌΛΑ Μπιμπ" να αλλάζει τηλεοπτική στέγη μετά από αρκετά χρόνια στο κανάλι του Αμαραρουσίου. Σύμφωνα με το περιοδικό Hello, ο Θέμος μετακομίζει στο κανάλι της Κάντζας, αν και μέχρι στιγμής δεν είναι σίγουρο αν θα παραμείνει ίδιο το concept του «ΌΛΑ Μπιπ» ή θα κάνει κάτι διαφορετικό.

 

Μαζί του θα πάει και ο Βαγγέλης Περρής, για τον οποίο τις προηγούμενες μέρες, πολλά γράφτηκαν και ακούστηκαν για τη "συνεργασία" του με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Τα δημοσιεύματα ήθελαν τον Περρή σε ρόλο συμβούλου της νεαρής παρουσιάστριας, κάτι το οποίο ο ίδιος διέψευσε, λέγοντας ότι της τηλεφώνησε και της έδωσε μόνο κάποιες συμβουλές.
 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ