Βόμβα! Αποχωρεί η Ελένη από τον Alpha; | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
18:40
25/1/2016

Βόμβα! Αποχωρεί η Ελένη από τον Alpha;

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Από τον Σεπτέμβριο του 2005 η Ελένη Μενεγάκη μας κρατά καθημερινά συντροφιά από τη συχνότητα του Alpha αρχικά στην πρωινή και τα τελευταία χρόνια στη μεσημεριανή ζώνη του σταθμού με μεγάλη μερίδα του κοινού να την παρακολουθεί φανατικά. 

Φέτος λήγει το συμβόλαιο της παρουσιάστριας με τον Alpha και ήδη όπως φαίνεται, άρχισαν τα όργανα αφού πρόκειται για την πιο ακριβοπληρωμένη και διαχρονική παρουσιάστρια της ελληνικής τηλεόρασης.

Ο Δήμος Βερύκιος ήταν καλεσμένος σήμερα στην «Ελένη» και όπως αποκάλυψε πήγε εκεί για να την καλοπιάσει και να της θυμίσει ότι όλοι στον Alpha την αγαπάνε πολύ και να μην το ξεχνάει. Η Ελένη απάντησε ότι το ξέρει, αλλά τον έκοψε αμέσως, ώστε να μην πει κάτι που δεν πρέπει. 

 

Τι δεν έπρεπε να πει ο δημοσιογράφος; Την απάντηση έδωσαν στο Spata Live ο Δημήτρης Ουγγαρέζος, η Μαίρη Συνατσάκη κι η ομάδα τους, οι οποίοι μαρτύρησαν πως η Ελένη έχει σκεφτεί σοβαρά το ενδεχόμενο να φύγει από τον Alpha και να μετακομίσει στο Epsilon. 

Τόνισαν δε πως τον προηγούμενο μήνα η συγκεκριμένη φήμη ήταν ακόμα πιο έντονη στα δημοσιογραφικά πηγαδάκια. Τώρα εάν αυτή θα γίνει πραγματικότητα μένει να το δούμε στο μέλλον.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ