Βόμβα από Σκορδά: Μπορεί και χωρίς τον Λιάγκα! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:03
24/3/2015

"Βόμβα" από Σκορδά: Μπορεί και χωρίς τον Λιάγκα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία ιδιαίτερα αποκαλυπτική συνέντευξη έδωσε η Φαίη Σκορδά, σε εβδομαδιαίο περιοδικό, όπου εννοείται ότι μίλησε και για τον Γιώργο Λιάγκα. 

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

H Φαίη σχολίασε το ενδεχόμενο να χωρίσουν επαγγελματικά με το σύζυγο, όπου ήταν ξεκάθαρη: δεν την αγχώνει η ιδέα αυτή. «Δεν με αγχώνει η ιδέα του ότι-αν και όποτε «χωρίσουμε» τηλεοπτικά με το Γιώργο-μπορεί να κληθώ, να αναλάβω μια εκπομπή μόνη μου. Το έχω κάνει και στο παρελθόν για πολλά χρόνια» απάντησε χαρακτηριστικά.

 

Η παρουσιάστρια σχολίασε και τις εκτιμήσεις κάποιων οτι είναι η διάδοχος της Ελένης Μενεγακη. Εκτιμήσεις, που ενισχύθηκαν κυρίως μετά την αντικαταστασή της ως κεντρικό πρόσωπο στην καμπάνια γνωστής εταιρείας ένδυσης και αξεσουάρ.

 

«Την αγαπώ τη δουλειά μου, δεν θα ήθελα να κάνω τίποτα άλλο, αλλά δεν είμαι εξαρτημένη από αυτή. Θα μπορούσα να ζήσω κι έξω από την τηλεόραση» αρκέστηκε να σχολιάσει.

 

πηγή: You

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ