Βόμβα από Μελέτη για το τηλεοπτικό της μέλλον | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:11
16/4/2014

"Βόμβα" από Μελέτη για το τηλεοπτικό της μέλλον

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Έβαλε τα hot μαγιό της και σε μία από τις πιο σέξι φωτογραφήσεις της, η Ελεονώρα Μελέτη μιλά για όλα και είναι ιδιαίτερα αποκαλυπτική. Και ρίχνει και τη "μπόμπα"της ότι του χρόνου μπορεί να κάτσει σπίτι της!!!

Ειδικά, στο κομμάτι με τις φήμες που κυκλοφορούν κάθε λίγο και λιγάκι και θέλουν την εκπομπή της να κόβεται, η Μελέτη δε μάσησε τα λόγια της κι έκανε λόγο για έναν ανελέητο πόλεμο που της γίνεται τα τελευταία 10 χρόνια!

 

"Πλέον αυτού του είδους τα δημοσιεύματα για μένα είναι ρουτίνα. Γράφονται και αναπαράγονται, σχεδόν copy-paste, από το 2005. Το μόνο που αλλάζει είναι το έτος και το όνομα της εκπομπής. Όχι δεν με έχουν κουράσει, απλώς κάποιες φορές με στεναχωρούν. Νομίζω ότι είναι καιρός κάποιοι να το πάρουν απόφαση ότι υπάρχω στην τηλεόραση! Το πολεμάνε να φύγω 10 χρόνια, αλλά δεν τους έχει κάτσει! Και στην τελική, δεν έχουν εκείνοι κουραστεί να βγαίνουν κάθε φορά αναξιόπιστοι και ανακριβείς όταν το ρεπορτάζ τους δεν επαληθεύεται;" δηλώνει χαρακτηριστικά.

Και συνεχίζει, ρίχνοντας τη... μπόμπα για το τηλεοπτικό της μέλλον.

 

"Επειδή φέτος, όπως γνωρίζετε, λήγει το συμβόλαιό μου με το Star και αυτό σημαίνει ότι έχω τη δυνατότητα να διαπραγματευτώ και για κάτι άλλο με το κανάλι, έχω σκεφτεί πολύ σοβαρά το γεγονός ότι εάν αυτό το κάτι άλλο δεν είναι κοντά σε αυτό που εγώ νιώθω ότι θα με εκφράσει και θα με καλύψει, τότε μπορεί να μην κάνω τηλεόραση. Δεν θα αποδεχτώ μια πρόταση μόνο και μόνο για να είμαι στην τηλεόραση. Την επόμενη σεζόν μπορεί και να καθίσω σπίτι μου. Να απέχω τηλεοπτικά. Το έχω σκεφτεί πολύ σοβαρά, το έχω συζητήσει με αυτούς που πρέπει και το λέω γιατί έχω υπηρετήσει ως σωστός επαγγελματίας τόσα χρόνια ένα συγκεκριμένο concept και νομίζω ότι είναι καιρός να κάνω μια αλλαγή. Εάν δεν μου δοθεί η ευκαιρία να κάνω αυτή την αλλαγή, τότε ίσως να απέχω για λίγο καιρό από την τηλεόραση"αποκάλυψε.

 

Πηγή - συνέντευξη: Hello

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ