Βισκαδουράκης: Οι καβγάδες με Μελέτη & η παραίτηση | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
15:10
27/5/2014

Βισκαδουράκης: Οι καβγάδες με Μελέτη & η παραίτηση

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Χρόνια έχουν περάσει από την εποχή που ο Θανάσης Βισκαδουράκης ήταν στον Πρωινό Καφέ με την Ελεονώρα Μελέτη. 

Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός ως καλεσμένος στο «ΟΛΑ Τρέλα» προχώρησε σε απίστευτες αποκαλύψεις για τη συνύπαρξη του με την Ελεονώρα Μελέτη και γενικότερα για τον «Καφέ». Μάλιστα, δε δίστασε να παραδεχτεί ότι παραιτήθηκε από την εκπομπή για «λόγους ευθιξίας» και μάς έλυσε – έστω και πολύ καθυστερημένα – την απορία γιατί είχε αποχωρήσει από το team.

 

«Παραιτήθηκα για λόγους ευθιξίας. Δεν ήθελα να τσακώνομαι με την Ελεονώρα. Έχω μια αρχή, δεν θέλω να τσακώνομαι με τον άλλον και όταν τσακώνομαι, φεύγω εγώ. Έμπαινες μέσα στη σύσκεψη του Πρωινού Καφέ κι έπεφταν μπινελίκια! Εγώ δεν το γνώριζα αυτό πολύ καλά. Έλεγα ότι είμαι πρώτος παρουσιαστής, έλεγε η Ελεονώρα "είμαι εγώ" Είμαι και εγωιστής, μ@λ@κία μου» αποκάλυψε χαρακτηριστικά.

 

Στη συνέχεια αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στα χρήματα που κέρδισε μέσα από το πρωινό. «Όταν μου είπε η Αθηνά Κυριακού ότι αναλαμβάνω τον Πρωινό Καφέ, κόμπλαρα. Όταν μου είπαν το ποσό, ήταν εξωφρενικό για μένα. Λέω "αλλάζει η ζωή μου". Σκέψου ότι αν ζεις τώρα με 500 ευρώ, σε μένα τότε ήρθαν 10.000, αυτή ήταν η διαφορά. Πήρα αυτοκίνητο, πήρα ψυγείο, κουζίνα» παραδέχτηκε ο ηθοποιός.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ