Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποιος ήταν ο πιο δύσκολος τηλεοπτικός αντίπαλός της | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:35
24/6/2015

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Ποιος ήταν ο πιο δύσκολος τηλεοπτικός αντίπαλός της

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αναμφίβολα η Βίκυ Χατζηβασιλείου ανήκει στους κερδισμένους της φετινής σεζόν αφού το «Πάμε Πακέτο» για δέκατη χρονιά σημείωσε υψηλές τηλεθεάσεις και συγκίνησε τους τηελθεατές που το παρακολουθούσαν φανατικά κάθε Πέμπτη.

Ωστόσο, μέσα σε αυτά τα δέκα χρόνια, υπήρξε ένας δυνατός αντίπαλος που φόβισε την παρουσιάστρια ότι θα μπορούσε να βγάλει» το «Πακέτο» από το Τοπ-10 της τηλεθέασης και τον αποκάλυψε στην εκπομπή «Τα λέμε» του Θανάση Πάτρα όπου βρέθηκε καλεσμένη.

«Νομίζω ότι δυσκολότερος αντίπαλος ήταν το “Παρά Πέντε”, με το οποίο δεν είχαν κανένα λόγο να με βάλουν απέναντι. Αλλά κάποια στιγμή αποφάσισε ο διευθυντής τότε να με βάλει απέναντι στο “Παρά Πέντε”, ενώ ήμουν άλλη μέρα, Τετάρτη, με πήρε και με πήγε Δευτέρα. Έχω πάει σε όλες τις μέρες. Φοβήθηκα τότε γιατί μου έλεγε και η Ζήνα Κουτσελίνη που την πίστευε πολύ στην εκπομπή και σε εμένα, εγώ δεν ήθελα να κάνω ψυχαγωγία, με πίεσαν για να κάνω και επέλεξα εγώ αυτό το κόνσεπτ μέσα από τα διάφορα που μου δείξανε με τον Λάτσιο.

Ακόμα και η Ζήνα τότε όταν με πήγαν απέναντι στο “Παρά Πέντε” μου λέει “μην περιμένεις τώρα, τελειώσαμε, 4, 5 το πολύ να κάνεις. Και έκανα 18”. Και την επόμενη σεζόν με άλλαξαν, με πήγαν Πέμπτη. Ήμουν Τετάρτη, με πήγαν Δευτέρα, με ξαναπήγαν Πέμπτη, μετά μου άλλαξαν ώρα μέσα στην Πέμπτη. Το κοινό ήταν εκεί, το κοινό είναι μαζί μου και του έχω τόσο μεγάλη αγάπη και ευγνωμοσύνη για όλη αυτή την συμπόρευση όλα αυτά τα χρόνια γιατί είναι συμπόρευση επί της ουσίας, δεν είναι επί της τηλεθέασης».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ