Big Brother: Σάλος από τις δηλώσεις περί βιασμού - Η εκδίωξη του παίκτη και η απολογία του Χάρη Βαρθακούρη | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
9:22
7/9/2020

Big Brother: Σάλος από τις δηλώσεις περί βιασμού - Η εκδίωξη του παίκτη και η απολογία του Χάρη Βαρθακούρη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Θύελλα αντιδράσεων ξεσήκωσαν οι δηλώσεις του Αντώνη Αλεξανδρίδη περί βιασμού και η παραγωγή, ύστερα από τεράστιες πιέσεις που δέχτηκε, τον έδιωξε από το παιχνίδι. Ο παρουσιαστής του παιχνιδιού δέχτηκε αυστηρή κριτική επίσης. Και απάντησε!

Τα ξημερώματα της Κυριακής, ο Αντώνης Αλεξανδρίδης κουβέντιαζε χαμηλόφωνα με δυο συμπαίκτες του περί ερωτικών θεμάτων και στο πλαίσιο αυτής της κουβέντας ακούστηκε το εξής ασχολίαστο: «Με τις γκόμενες, να πηγαίνω κάθε μέρα σε μια να αδειάζω το πακέτο μου... Αλλιώς έχει βιασμό».

Όπως ήταν φυσικό, οι αντιδράσεις ήταν άμεσες και έντονες. Ο  Big Brother κάλεσε τον παίκτη σε απολογία και εκείνος εξήγησε πώς δεν εννοούσε αυτό που είπε όπως ακούστηκε, τονίζοντας ότι ποτέ μέχρι σήμερα δεν είχε βιαιοπραγήσει σε βάρος κάποιας γυνάικας.

«Δεν έχω μεγαλώσει ούτε σε στάβλο, ούτε έχω μεγαλώσει σε οικογένεια με βία. Ούτε έχω προκαλέσει κάτι. Αισθάνομαι ντροπή ως προς αυτό το θέμα. Φυσικά πρέπει να σκέφτεσαι πριν να μιλάς. Δεν έχω κατέβει από κανένα βουνό ούτε είμαι 15 χρονών να μην ελέγχω τι λέω», απάντησε ο παίκτης στο σχόλιο του Μεγάλου Αδελφού ότι σε αυτά τα πράγματα δεν χωράει πλάκα.

Η απόφαση, όμως είχε παρθεί και ο Big Brother ζήτησε από τον Αντώνη να αποχωρήσει από το σπίτι.

 

Το "τσουνάμι" που ξεκίνησε από το άνευ προηγουμένου επεισόδιο φαίνεται ότι θα παρασύρει πολλά στο διάβα του. Χορηγοί ανακοίνωσαν την αποχώρησή τους από το παιχνίδι, τα πολιτικά κόμματα πήραν δημόσια θέση και δήλωσαν ότι θα "ψάξουν" το θέμα και ο παρουσιαστής του σόου, Χάρης Βαρθακούρης, βρέθηκε στο "μάτι του κυκλώνα" καθώς δεν ήταν λίγοι εκείνοι που περίμεναν κάποια αντίδραση από μέρους του, η οποία όμως, σύμφωνα με εκείνους άργησε πολύ!

Τα ξημερώματα σήμερα, ο Χάρης Βαρθακούρης απάντησε μέσω μιας μακροσκελούς ανάρτησης στo Facebook ως εξής:

 


Έχω λάβει από το απόγευμα εκατοντάδες μηνύματα.
Τα περισσότερα καταδίκαζαν κυρίως τη ΔΗΜΟΣΙΑ σιωπή μου.
Με το που πληροφορήθηκα το περιστατικό, εξέφρασα επιτόπου την άποψη μου και ζήτησα την αποχώρηση του. Δεν είναι στο χέρι μου όμως. Υπάρχει ένας τεράστιος μηχανισμός που πρέπει να κινηθεί και να γίνουν κάποιες διαδικασίες. Εκεί οφείλεται η όποια καθυστέρηση σε αυτό που θεωρείται αυτονόητο και αυτό που τελικά συνέβη.
Περίμενα να τον δω να αποχωρεί για να λύσω αυτή τη σιωπή μου.
Θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ νοήμων άνθρωπος που να μην αντιλαμβάνεται ότι καταδικάζω με κάθε τρόπο λόγια και, εν γένει, συμπεριφορές σαν αυτή που είδαμε όλοι στο βίντεο.
Μεγαλώνουμε με τη γυναίκα μου δύο κόρες για τις οποίες δίνουμε τη ζωή μας, παρόλο που πολλοί βιαστήκατε να μας αποκαλέσετε ακόμα και κακούς γονείς επειδή δεν σας απαντάμε τη στιγμή που θέλετε , την πρώτη ημέρα, δε, που θέλησα, μετά απο μεγάλο διάστημα προσωπικής κούρασης και άγχους, να χαρώ την οικογένειά μου!
Δεν μπορώ να απολογηθώ για λόγια και πράξεις άλλων,
το μόνο που μπορώ κάνω είναι να απολογηθώ για την αργοπορημένη, από πλευράς μου, δημόσια αντίδραση και ανταπόκριση.
Θα σας παρακαλούσα να μην σχολιάσετε με ύβρεις για οτιδήποτε & οποιονδήποτε.
Δεν ζητάω κάτι δύσκολο θεωρώ.
 

 

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ