Βερύκιος: Απίστευτες αποκαλύψεις για Αλίκη-Σπυρόπουλο-Λιάνη! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:31
17/12/2014

Βερύκιος: Απίστευτες αποκαλύψεις για Αλίκη-Σπυρόπουλο-Λιάνη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένος στα Καρντάσιανς ήταν το βράδυ της Τρίτης (16/12) ο Δήμος Βερύκιος και μάς βομβάρδισε με απίστευτες αποκαλύψεις. Εξάλλου, ο γνωστός δημοσιογράφος είναι από τους ανθρώπους που δε «μασάνε» και λένε τα πράγματα με το όνομά τους.

Και ως χείμαρρος που είναι, πήρε φόρα κάνοντας τις απίστευτες αποκαλύψεις. Και, φευ, για τον Κώστα Σπυρόπουλου (που είναι φίλος του, όπως είπε ο δημοσιογράφος), ο Βερύκιος θυμήθηκε την ιστορία του, όταν ήταν να πάει φαντάρος!

 

Ο Βερύκιος, λοιπόν, έφερε για πρώτη φορά στο φως άγνωστες πτυχές από το παρασκήνιο της στρατιωτικής θητείας του ηθοποιού και τις παρεμβάσεις της Αλίκης Βουγιουκλάκη, αλλά και της Δήμητρας Λιάνη Παπανδρέου!!!
 

«Ήταν 1989 - 90, υπουργός Άμυνας ήταν ο Βαρβιτσιώτης. Εγώ με τον Βαρβιτσιώτη τα πήγαινα σαν τον σκύλο με τη γάτα» ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος και αφηγήθηκε το περιστατικό: «Ήμουν μια μέρα στο Πεντάγωνο, έρχεται ένας στρατονόμος και μου λέει: "Είναι η Βουγιουκλάκη μέσα στον υπουργό". Μαθαίνω λοιπόν εκ των υστέρων... ήταν η εποχή που ο Σπυρόπουλος είχε ξεμυαλιστεί στη Θεσσαλονίκη και είχε φύγει από την Αθήνα και πήγε και του κάρφωσε του Βαρβιτσιώτη -το έμαθα από την ίδια την Αλίκη Βουγιουκλάκη- ότι εκείνη μεσολαβούσε μέσα από ένα δίκτυο στρατιωτικών γιατρών που έδινε αναβολές παράνομα σε καλλιτέχνες και του λέει "Μάζεψε τον μέσα"!». 
 

Και συνέχισε τις απίστευτες αποκαλύψεις: «Περνάει ένας χρόνος, επιστρέφει ο Κωστάκης στην αγκαλιά της Αλίκης και έρχεται να πάει στον στρατό, για κακή του τύχη όμως έχει έρθει κι έχει γίνει υπουργός Άμυνας ο Αρσένης. Ρωτάω τον υπουργό "Τι κατευθύνσεις σας έδωσε χθες ο πρωθυπουργός" -διευθύντρια του πολιτικού του γραφείου η Δήμητρα Λιάνη. "Τίποτα, για ρουσφέτι με θέλανε. Η Δήμητρα Λιάνη θέλει να μην εφαρμόσω τη διαταγή μου, ώστε ο φίλος της Αλίκης, Κώστας Σπυρόπουλος, να μην υπηρετήσει στα σύνορα", απάντησε. Βγαίνω κι εγώ με πρωτοσέλιδο: "Ο Σπυρόπουλος δεν θέλει να πάει στα σύνορα"! Ήρθε η δαιμόνια και χαρισματική Αλίκη νύχτα στο "ΈΘΝΟΣ΅" και μου συμπεριφέρεται σαν αντράκι. Μου λέει: "Ότι και να πεις πρέπει να βρούμε την καλύτερη λύση για τον Κώστα". Ο Κώστας λοιπόν υπηρέτησε στο Κιλκίς».

 

Για την ιστορία, μετά το θάνατο της Αλίκης και του Ανδρέα Παπανδρέου, Σπυρόπουλος και Λιάνη έγιναν ζευγάρι και η σχέση τους κράτησε για καιρό.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ