Βερύκιος: Άγρια επίθεση σε Μπαλατσινού για τις... πλαστικές | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:17
20/10/2014

Βερύκιος: Άγρια επίθεση σε Μπαλατσινού για τις... πλαστικές

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Ο Δήμος Βερύκιος έχει τον τρόπο να «κλέβει» την παράσταση κάθε φορά που βγαίνει στον «αέρα» του happy day.

Ο δημοσιογράφος έχει για όλους να πει μία κακία (μόνο οι άνθρωποι του Alpha μένουν στο... απυρόβλητο) μικρή ή μεγάλη, ξεφεύγοντας ενίοτε και από τα όρια της ευγένειας. Τύφλα να χει εμπρός του ο Γιώργος ο Λιάγκας λέμε.

 

Και για του λόγου το αληθές, το πρωί της Δευτέρας (20/10) έριξε ένα άγριο κράξιμο στην Τζένη Μπαλατσινού για το πρόσωπό της, εννοώντας εμμέσως πλην... σαφέστατα ότι εκείνη έχει κάνει πλαστικές επεμβάσεις.

 

Την Μπαλατσινού ο Βερύκιος τη συνάντησε το σαββατοκύριακο στη Θεσσαλονίκη και αποκάλυψε πώς του φάνηκε από κοντά η πρώην σύζυγος του Πέτρου Κωστόπουλου, με τον οποίο πέρυσι είχαν άγρια κόντρα ελέω κάποιων δηλώσεων του Βερυκιου για την ομοφυλοφιλία.

 

Είπε, λοιπόν, ο δημοσιογράφος του Alpha στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή: «Δεν τη γνώρισα! Ήταν τόσο ωραίο πρόσωπο αλλά όχι αληθινό! Έπεσα μούρη με μούρη! Ήταν τόσο ωραίο αλλά τόσο ψεύτικο! Ωραία γυναίκα, θα έβαζα τίτλο βλέποντας το πρόσωπο της Μπαλατσινού: «Επιστημονικό πείραμα». Βλέπω το γιατρό και όχι τον άνθρωπο στο πρόσωπό της» είπε χαρακτηριστικά. 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ