Βάζει τα βαριά μέσα ο Κωστόπουλος! Αυτός είναι ο πρώτος καλεσμένος του... | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:25
16/2/2016

Βάζει τα βαριά μέσα ο Κωστόπουλος! Αυτός είναι ο πρώτος καλεσμένος του...

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Πρεμιέρα στις 17 Φεβρουαρίου για τον Πέτρο Κωστόπουλο μέσα από τη συχνότητα του Alpha και παρά το γεγονός ότι ακουγόταν έντονα πόσο ήθελε την Ελένη Μενεγάκη για πρώτη του καλεσμένη, τελικά άλλος θα κάνει ποδαρικό στο νέο “Βράδυ”.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

Ποιός είναι; Ο Νίκος Χατζηνικολάου, ο οποίος έχει παραπάνω από τέσσερα χρόνια να δώσει τηλεοπτική συνέντευξη και αν μη τι άλλο έχει πολλά θέματα επικαιρότητας να συζητήσει με τον Κωστόπουλο.

Εκτός από τον Χατζηνικολάου, την ίδια ημέρα, καλεσμένοι του Κωστόπουλου θα είναι η Ευαγγελία Αραβανή. αλλά και το δίδυμο του World Party, Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Μαυρίδης.

Πάντως, η πρώτη αναμέτρηση μεταξύ του Αρναούτογλου και του Κωστόπουλου θα έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού την ίδια ημέρα, καλεσμένη του Γρηγόρη θα είναι η Τζούλια Αλεξανδράτου.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ