Βανδή: Οι απειλές της στο Voice για πρώην παίκτρια του FS (vds) | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:06
16/3/2015

Βανδή: Οι απειλές της στο Voice για πρώην παίκτρια του FS (vds)

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μία γνώριμη φιγούρα από τα παλιά είδαμε στο Voice την Κυριακή (15/3). Η Κατερίνα Μπουρνέλη, η οποία συμμετείχε στο fame story 3 πήρε μέρος στις οντισιόν του talent show. 

Και μπορεί η 28χρονη σήμερα Κατερίνα, μετά την έξοδο της από το παιγνίδι πριν 10 χρόνια να συνεργάστηκε με μεγάλα ονόματα της δισκογραφίας, όπως οι Νίκος Βέρτης,  Νίκος Κουρκούλης, Σταμάτης Γονίδης και Νίκος Μακρόπουλος, όμως, θέλησε μέσα από το Voice να πάρει μια δεύτερη ευκαιρία.

 

Έτσι, ανέβηκε στη σκηνή και από τις πρώτες νότες, η Δέσποινα Βανδή κατέστησε σαφές σε όλους ότι αυτή η παίκτρια τής ανήκει. Εξάλλου, η Κατερίνα επέλεξε να πει ένα τραγούδι της coach, το "Καλημέρα". Και το είπε περίφημα, κάνοντας την Δέσποινα να συγκινηθεί. Αλλά και να επειλήσει τους υπόλοιπους να μην τολμήσουν και πατήσουν το κουμπί.

Loading the player ...

Ο Μιχάλης Κουινέλης δε "μάσησε" από τις απειλές και πάτησε το κουμπί, με τη Βανδή να ακούγεται να του λέει: «τι θέλεις και γυρνάς; Πες μου». Βέβαια, εκείνος εξήγησε: «Εγώ πάτησα το κουμπί για να έχει η Δέσποινα κάποιον να ανταγωνιστεί, γιατί ήρθες πολύ στοχευμένα εδώ. Άσε που τώρα που σε βλέπω σε θέλω στην ομάδα μου».

 

Ωστόσο, η 28χρονη  επέλεξε την ομάδα της Βανδή.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ