Βαγγέλης Περρής: Τι του είπε ο Λιάγκας μετά τα σχόλια για τη Νέγκα & το καρφί του Αρναούτογλου | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:36
2/3/2017

Βαγγέλης Περρής: Τι του είπε ο Λιάγκας μετά τα σχόλια για τη Νέγκα & το "καρφί" του Αρναούτογλου

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου, The 2night Show πήγε καλεσμένός ο γνωστός παρουσιαστής και, μεταξύ άλλων, φυσικά μίλησε για την πρόσφατη κόντρα μεταξύ του Γιώργου Λιάγκα και της Αθηναϊδας Νέγκα

«Να σου πω ακριβώς τι έγινε. Σε σχέση με την Αθηναϊδα είναι ένα διαφορετικό πράγμα με αυτό που έζησα εγώ. Η Αθηναϊς προσεβλήθη ακούγοντας πράγματα τα οποία ήταν πολύ σκληρά. Είναι μια διαστροφή σεξουαλική, με την οποία την χαρακτήρισε και δεν την δικαιολόγησε. Του έστειλα μήνυμα και λέω ρε Γιώργο τι έγινε και μου λέει όχι, είπαμε τα καλύτερα, απλά δεν μου αρέσει η εκπομπή. Του λέω είναι δικαίωμά σου, προφανώς και δεν έχεις υποχρέωση να σου αρέσουν όλες οι εκπομπές, έχεις άλλα κριτήρια. Ήταν πραγματικά σκληρά τα λόγια. Ξεκίνησε την παρέμβασή του λέγοντας ότι θα έπρεπε να ντρέπεται ο Περρής που έχει βρίσει όλο τον κόσμο. Δεν έχω βρίσει ποτέ κανέναν, δεν βρίζω γενικότερα. Την Αθηναϊδα όλο αυτό την συνέτριψε. Μπήκε ξαφνικά μία βόμβα σε ένα σπίτι που είχε φτιαχτεί για να ζήσει μια χαρούμενη ζωή και αυτό της άλλαξε την ισορροπία της. Η αντίδρασή της είναι δική της υπόθεση. Το μόνο που μπορώ να κάνω εγώ είναι να είμαι δίπλα της σε οποιοδήποτε βήμα αποφασίσει εκείνη», είπε μεταξύ πολλών άλλων ο Βαγγέλης Περρής.

Και βέβαια, με δεδομένη την κόντρα που έχει και ο ίδιος με τον Γιώργο Λιάγκα, ο οικοδεσπότης το έριξε το "καρφάκι" του στο κλείσιμο.

"Το λέω πάντως πολύ σοβαρά... Αν έμπαινα σε μια διαδικασία να πω κάτι, ή θα ζητούσα συγνώμη αν ήθελα να το πάρω πίσω, ή θα ήθελα να με πάνε στο αυτόφορο. Είναι πολύ πιο ειλικρινές και πολύ πιο τίμιο".

Αυτό θα έκανε ο Αρναούτογλου και ο Περρής συμφώνησε: "Δεν θέλω να κάνω τον εκ του ασφαλούς γενναίο αλλά αυτό θα έκανα και εγώ".

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ