Αυτός είναι ο λόγος που η Τριανταφυλλίδου φεύγει από τη «Μουρμούρα» | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:15
11/11/2015

Αυτός είναι ο λόγος που η Τριανταφυλλίδου φεύγει από τη «Μουρμούρα»

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Από το καλοκαίρι ήδη γνωρίζουμε ότι η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου κι ο Πάνος Βλάχος θα έφευγαν από τη «Μουρμούρα» κάποια στιγμή μέσα στη σεζόν, ενώ έχουν ακουστεί αρκετά σενάρια για τους λόγους αυτής της αποχώρησης.

Σε συνέντευξή της στον Down Town Κύπρου η Τριανταφυλλίδου αποκάλυψε πότε το ζευγάρι θα αποχωρήσει, αλλά και τον πραγματικό λόγο για αυτή την απόφασή τους.

«Η δική μας συμμετοχή θα ολοκληρωθεί στο τέλος του 2015. Αυτή ήταν η αρχική συμφωνία, αλλά λόγω του ότι η σειρά πηγαίνει πολύ καλά τέθηκε το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου.

Εγώ, όμως, γιατί μόνο προσωπικά για μένα μπορώ να σου μιλήσω, είχα διάφορα πράγματα στο μυαλό μου, τα οποία μέχρι τώρα ανέβαλλα λόγω έλλειψης χρόνου και δεν θέλησα να αναβάλω κι άλλο.

Φυσικά και δεν ήταν μία εύκολη απόφαση, γιατί από τη σειρά φεύγω με τις καλύτερες αναμνήσεις και εμπειρίες, απλώς έρχεται μια στιγμή που θέλεις να κυνηγήσεις κάτι που έχεις φανταστεί και όχι να ακολουθείς ένα δρόμο που απλώς ανοίγεται μπροστά σου.

Δεν θα μπορούσα να παραμείνω δημιουργική όταν υπάρχει κάτι άλλο στο μυαλό μου που το θέλω περισσότερο και θα ήταν άδικο και για μένα και για τη σειρά να παρέμενα απλώς επειδή θα συνεχιστεί».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ