Αυτός είναι ο λόγος που η Κουτσελίνη είπε το «ναι» στην παρουσίαση [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
17:33
6/10/2015

Αυτός είναι ο λόγος που η Κουτσελίνη είπε το «ναι» στην παρουσίαση [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Μετά από 25 χρόνια πίσω από τις κάμερες, η Ζήνα Κουτσελίνη πέρασε φέτος για πρώτη φορά μπροστά και παρουσιάζει την καθημερινή μεσημεριανή εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Σε συνέντευξή της στο TV Έθνος αποκάλυψε τι ήταν αυτό που την έκανε να πάρει τη μεγάλη απόφαση, ενώ δεν έκρυψε πως είχε δεχτεί προτάσεις για να παρουσιάσει εκπομπή και στο παρελθόν και μάλιστα, η πρώτη φορά ήταν το 1995.

«Πολλές. Η πρώτη ήταν πριν από 20 χρόνια και μάλιστα αντίστοιχου concept, με τα δεδομένα βέβαια εκείνης της εποχής. Τότε δεν ήθελα να το κάνω. Ξεκίνησα από την ενημέρωση και μεταπήδησα στην ψυχαγωγία. Τότε ένιωθα πως θέλω περισσότερο ν’ ακολουθήσω την καριέρα της δημοσιογράφου από αυτήν της παρουσιάστριας. Να δημιουργώ την ιδέα, να την υλοποιώ και να παράγω το τελικό αποτέλεσμα. Αυτός ήταν ο στόχος μου και τα κατάφερα. Δεν διεκδίκησα ποτέ θέση παρουσιάστριας. Ήμουν πιστός στρατιώτης πίσω απ’ τις παρουσιάστριες, που άλλοτε διάλεγα και άλλοτε μου επέβαλλαν.»

 

Φέτος, όμως, δεν μπόρεσε να αντισταθεί σε αυτή:

«Αυτήν τη φορά δεν το σκέφτηκα.  Ήταν τόσο δελεαστική η πρόταση και το concept της εκπομπής που είπα: «αφού υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν σ’ αυτή την ιδέα και θέλουν να την υλοποιήσω, εγώ τάσσομαι μαζί τους». Στη δουλειά παθιάζομαι πολύ και είδα πως με πίστεψαν πολύ για να το κάνω. Ίσως να μέτρησε και το γεγονός πως μίλησα κι εγώ για τις αλήθειες της ζωής μου σε τηλεοπτικές εμφανίσεις πέρσι».

Διευκρίνισε δε ότι η κατάληξη «Είχε θετικό πρόσημο, γιατί όταν ένα κανάλι πίστευε σε μια παρουσιάστρια δεν θα μπορούσα να εργαστώ εάν δεν την πίστευα κι εγώ. Έτσι λειτουργώ. Αν δεν σε πιστεύω, δεν μπορώ να συνεργαστώ μαζί σου. Είμαι πιστή στις συνεργασίες μου.»

Τέλος, ξεκαθάρισε ότι:

«Ήμουν ένας άνθρωπος που έπαιρνα την ευθύνη πάνω μου. Όταν λοιπόν παίρνεις την ευθύνη, παίρνεις την ευθύνη και για τον παρουσιαστή και για τους υπόλοιπους συντελεστές. Είτε από τη θέση της αρχισυντάκτριας που ήμουν είτε από τη θέση της διευθύντριας ψυχαγωγικού προγράμματος. Ήθελα πάντα το τελικό αποτέλεσμα να είναι καλό. Μπορεί κάποιους να τους αδίκησα, σκληρή όμως δεν ήμουν.»

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ