Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο «Το Νησί» δεν έγινε ποτέ ταινία στο Χόλιγουντ [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
16:20
2/2/2016

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο «Το Νησί» δεν έγινε ποτέ ταινία στο Χόλιγουντ [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Καλεσμένη σήμερα στα «Καλημερούδια» ήταν η συγγραφέας του βιβλίου «Το Νησί», Βικτόρια Χίσλοπ, το οποίο επαναπροβάλλεται από το Mega και μίλησε για την προσφορά που είχε από παραγωγό του Χόλυγουντ για τη μεταφορά του βιβλίου στη μεγάλη οθόνη.

«Πριν γίνει το σίριαλ, με πλησίασε ένας μεγάλος σκηνοθέτης, παραγωγός που ήθελε να αγοράσει το βιβλίο για να κάνει ταινία στο Χόλυγουντ. Ήθελα να είμαι κοντά κι ήθελα να τον συναντήσω κι ήθελα να συμμετέχω στην παραγωγή, αλλά εκείνοι δεν ήθελαν να έχω καμία ανάμιξη».

 

Και συνέχισε να εξηγεί το λόγο για τον οποίο απέρριψε την προσφορά, ενώ μαρτύρησε και το υψηλό ποσό που της προσέφεραν.

«Στην αρχή μόνο για τα δικαιώματα μου έδιναν 300.000 λίρες, παρά πολλά χρήματα, αλλά δε με ένοιαζαν καθόλου γιατί φοβήθηκα ότι οι λεπροί θα παρουσιάζονταν ως τέρατα για αυτό φοβόμουν πάρα πολύ, ήταν το μόνο πράγμα».

Πώς έκλεισε η συμφωνία με το Mega και το «Νησί» έγινε σίριαλ; Ιδού η απάντηση:

«Μετά από λίγους μήνες με πήρε ο Πέτρος Μπούτος να κάνουμε ένα ραντεβού. Είχα ένα προαίσθημα. Πήγαμε για ένα ποτό και μετά από μία ώρα είχαμε συμφωνήσει.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ