Αυτοψία στους Έλληνες μισθοφόρους | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:18
20/12/2012

"Αυτοψία" στους Έλληνες μισθοφόρους

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αυτοψία στην καθημερινότητα, στα προβλήματα των πολιτών, καταγράφοντας τις απόψεις των πρωταγωνιστών.

 

 Η πρωτοποριακή ενημερωτική εκπομπή που με δυναμικό και ουσιαστικό τρόπο έθιξε φλέγοντα κοινωνικά και πολιτικά ζητήματα κάνοντας τους υπεύθυνους αυτόπτες μάρτυρες, επέστρεψε για δεύτερη σεζόν.

 

Άνθρωποι που ρισκάρουν τη ζωή τους αποφασισμένοι να σκοτώσουν αλλά και να σκοτωθούν για 400 δολάρια την ημέρα. Άνθρωποι που η ανεργία και η οικονομική κρίση τους αναγκάζουν να επιλέξουν ένα σκληρό επάγγελμα για να ζήσουν τις οικογένειές τους. Την Πέμπτη, 20 Δεκεμβρίου, στις 23:00, η εκπομπή βάζει στο επίκεντρο τους Έλληνες μισθοφόρους και αποκαλύπτει αθέατες πλευρές από την εκπαίδευσή τους και την καθημερινότητά τους.

Ο Αντώνης Σρόιτερ παρακολουθεί την εκπαίδευση Ελλήνων μισθοφόρων, οι οποίοι ετοιμάζονται να επανδρώσουν πλοία για να αντιμετωπίσουν τις επιθέσεις από τους Σομαλούς πειρατές. Οι νέοι μισθοφόροι μιλούν στην κάμερα της εκπομπής για την απόφασή τους να επιλέξουν το συγκεκριμένο επάγγελμα, για τους δικούς τους ανθρώπους και για τα παιδιά τους. Ακόμη ο Αντώνης Σρόιτερ συναντάει μισθοφόρους που έχουν πάρει μέρος σε αποστολές στο Ιράκ και στο Αφγανιστάν, οι οποίοι μοιράζονται μαζί του την εμπειρία τους. 

Αυτοψία σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας, κάθε Πέμπτη στις 23:00

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ