Αυτοψία: η οικονομική κρίση στα ελληνόπουλα | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:26
16/1/2013

Αυτοψία: η οικονομική κρίση στα ελληνόπουλα

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Την Πέμπτη, 17 Ιανουαρίου, στις 23:00, η Αυτοψία παρουσίαζει τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται και βιώνουν την οικονομική κρίση τα ελληνόπουλα.

 

Ποιους προβληματισμούς έχουν και τι συζητούν για το θέμα αυτό με τους γονείς τους; Ο Αντώνης Σρόιτερ συναντά παιδιά τα οποία του περιγράφουν πώς άλλαξαν τις συνήθειές τους και προσαρμόστηκαν στις νέες συνθήκες.

 

Μαθητές του Δημοτικού μιλούν για την κρίση, την οικονομία, την ανεργία αλλά και για την καγκελάριο της Γερμανίας, Άνγκελα Μέρκελ.

 

Μαθητές Λυκείου εξηγούν  πώς άλλαξε ο τρόπος σκέψης τους αλλά και η συμπεριφορά τους σε θέματα καταναλωτισμού, όπως στη βόλτα τους για ψώνια.

 

Στην κάμερα της εκπομπής μιλούν ακόμη για την οικονομική ύφεση και νέοι οι οποίοι    σπουδάζουν και εργάζονται παράλληλα, παιδιά που αριστεύουν στο σχολείο αν και μελετούν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα αλλά και παιδιά που μεγαλώνουν σε κοινωνικά ιδρύματα.

 

Ποια είναι η άποψη των γονιών; Μητέρες που αναγκάστηκαν λόγω της οικονομικής κρίσης να αφήσουν τα παιδιά τους σε κοινωνικά ιδρύματα, καταθέτουν στην εκπομπή τη δική τους εμπειρία.

Αυτοψία σε ό,τι συμβαίνει γύρω μας, κάθε Πέμπτη στις 23:00

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ