Αυτό κι αν είναι είδηση: H Μενεγάκη φεύγει και η Λασκαράκη έρχεται στη θέση της! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
11:12
15/5/2020

Αυτό κι αν είναι είδηση: H Μενεγάκη φεύγει και η Λασκαράκη έρχεται στη θέση της!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ έχει πάρει φωτιά τους τελευταίους μήνες σχετικά με την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από τον Alpha.

Το όνειρο της απόκτησης ενός παιδιού τώρα πιο κοντά στην πραγματοποίησή του, με μία λύση που αφενός δεν σε βγάζει από τη ζεστασιά του σπιτιού σου, αφετέρου δεν σου στερεί κάτι από τη μαγεία της ερωτικής στιγμής, ενώ αυξάνει τις πιθανότητές σου για σύλληψη

 Η παρουσιάστρια αναμένεται να αποχωρήσει μετά από 30 σχεδόν χρόνια καθημερινής παρουσίας στην τηλεόραση. Τι θα κάνει όμως ο Alpha όταν η Ελένη αποχωρήσει.  Πρόσωπο - έκπληξη βρίσκεται πολύ κοντά στην παρουσίαση της νέας μεσημεριανής εκπομπής σύμφωνα με την πρωινή εκπομπή του Open.  

Ένα πρόσωπο – έκπληξη, σύμφωνα με την Έλενα Πολυκάρπου σκέφτεται πολύ σοβαρά να πει το μεγάλο ναι. Ποια είναι αυτή; Η Βάσω Λασκαράκη! Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο πλευρών είναι πολύ προχωρημένες και η Βάσω Λασκαράκη βρίσκεται πολύ κοντά στο να παρουσιάσει τη νέα μεσημεριανή εκπομπή του Alpha.

Δείτε το βίντεο: 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ