Αυτιάς: Η μάχη με τον καρκίνο | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:40
24/10/2013

Αυτιάς: Η μάχη με τον καρκίνο

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Για τη σοβαρή περιπέτεια με την υγεία του και το πρόβλημα με τον καρκίνο μίλησε ο Γιώργος Αυτιάς, ο οποίος παραδέχεται ότι η περίοδος εκείνη ήταν επώδυνη.

"Ναι, είχα ένα μικρό καρκινάκι. Το ανακάλυψα, έκανα βιοψία και το προλάβαμε. Ήταν δύσκολο. Ήταν στον θυρεοειδή", αποκαλύπτει και παραδέχεται ότι βίωσε την εμπειρία αυτή εντελώς μόνος του.

"Τη χαρά και τη λύπη πρέπει να τη βιώνεις χωρίς ακρότητες. Ένα κομμάτι αυτής της ιστορίας το βίωσα τελείως μόνος. Στην οικογένεια μου είπα την αλήθεια ήρεμα. Δεν έκανα ανακοινώσεις τύπου... "Πεθαίνω αύριο". Τώρα πια είμαι καλά",  δήλωσε χαρακτηριστικά.

 «Τον  καρκίνο τον φοβήθηκα. Δεν τον υποτίμησα, αλλά τον αντιμετώπισα με δυνατή ψυχολογία. Δεν ξέρω πως θα λειτουργούσα αν δεν είχα δουλειά. Θέλουν θάρρος αυτές οι καταστάσεις», λέει, ενώ εξηγεί ότι δεν δημοσιοποίησε το πρόβλημα της υγείας του, επειδή δεν ήθελε να το... καπηλευτεί.

«Δεν το δημοσιοποίησα. Δεν ήθελα να καπηλευτώ κάτι. Πρέπει να αισθανθείς ότι νικάς το πρόβλημα, ότι τα καταφέρνεις. Είναι σημαντικό να έχεις έναν αυτοέλεγχο γενικότερα» κατέληξε.

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ