Αυτά είναι τα δύο επικρατέστερα ονόματα για το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:33
13/10/2016

Αυτά είναι τα δύο επικρατέστερα ονόματα για το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Οι προετοιμασίες για το νέο κανάλι του Βαγγέλη Μαρινάκη συνεχίζονται με εντατικούς ρυθμούς καθώς το χρονοδιάγραμμα θέλει τον σταθμό να ξεκινήσει να εκπέμπει στα τέλη του 2016 με αρχές του 2017 και να προσφέρει πλήρες πρόγραμμα στον τηλεθεατή. 

Όσον αφορά τις εγκαταστάσεις του σταθμού, εκτός από τα παλιά στούντιο του Mega στην Παιανία, έχει αποκτηθεί και το ιστορικό κτίριο του Alpha στου Ρέντη στο οποίο να θυμίσουμε είχε ξεσπάσει η μεγάλη πυρκαγιά του 2005.

 

Τώρα όσον αφορά το όνομα του νέου σταθμού, δύο είναι τα ονόματα που έχουν πέσει στο τραπέζι, One και Prime αν και όπως λέγεται, δεν «ενθουσιάστηκαν» όλοι οι υπεύθυνοι με τα παραπάνω ονόματα.

Το σίγουρο είναι ότι στόχος είναι να βρεθεί ένα όνομα που να είναι σίγουρο ότι θα κάνει γκελ στο τηλεοπτικό κοινό και για αυτό τον λόγο οι υπεύθυνοι λέγεται ότι έχουν στραφεί σε ομάδα επικοινωνιολόγων. 

Κλείνοντας αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης φέρεται να έχει εκδηλώσει ενδιαφέρον για τις σειρές και την ταινιοθήκη του Mega.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ