Αυτά είναι: Ο ΣΚΑΙ έκοψε την Ηλιάκη! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
17:51
21/1/2015

Αυτά είναι: Ο ΣΚΑΙ "έκοψε" την Ηλιάκη!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αυτή και αν είναι έκπληξη. Η εκπομπή της Μαρίας Ηλιάκη στον ΣΚΑΙ, "Αυτά είναι" έριξε - ως φαίνεται - οριστικά τίτλους τέλους!

Οι υπεύθυνοι του καναλιού, κυρίως λόγω των πολιτικών εξελίξεων, πήραν τη μεγάλη απόφαση να σταματήσουν την εκπομπή "Αυτά είναι" και να ενισχύσουν περισσότερο το ενημερωτικό τους προφίλ. Εξάλλου, το κανάλι - το έχει δείξει και το παρελθόν - δεν το έχει και τόσο με την ψυχαγωγία, ενώ λόγω των εκλογών της 25ης Γενάρη, οι ενημερωτικές εκπομπές που έχουν ριχτεί στη "μάχη", έχουν συγκεντρώσει το ενδιαφέρον του κοινού.

 

Κάτι, που η εκπομπή της Μαρίας Ηλιάκη και του Μάκη Πουνέντη δεν τα κατάφερε από την πρεμιέρα της, σημειώνοντας καθημερινά χαμηλές πτήσεις στην AGB. Έτσι, όπως ακούγεται, το κανάλι θα το ρίξει περισσότερο στην πολιτική ενημέρωση, ενώ αβέβαιο είναι το μέλλον της Ηλιάκη στο Φάληρο. Του Πουνέντη, πάντως, μοιάζει πλέον πιο σίγουρο από ποτέ το τηλεοπτικό του μέλλον, αφού με τις τελευταίες εξελίξεις, ενισχύεται το σενάριο που τον θέλει να αντικαθιστά την Ελένη Μενεγάκη, όταν εκείνη θα πάει να γεννήσει. Και το σενάριο έγινε σχεδόν στανταράκι, με την παρουσία του ανήμερα της εορτής του (2/1) στην εκπομπή της.

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ