Αυτά είναι: Η Μπαλατσινού αφεντικό του Κωστόπουλου! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
14:01
30/9/2014

Αυτά είναι: Η Μπαλατσινού αφεντικό του Κωστόπουλου!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Αυτός μάλιστα είναι χωρισμός μοναδικός. Η Τζένη Μπαλατσινού χώρισε από τον Πέτρο Κωστόπουλο και από σύζυγος έγινε... αφεντικίνα του! 

Γιατί μπορεί το πρώην ζευγάρι στις αρχές του καλοκαιριού να τράβηξε χωριστούς δρόμους, όμως, επαγγελματικά πορεύονται μαζί και η Τζένη είναι το αφεντικό του πρώην συζύγου της. Και για του λόγου το αληθές, η εφημερίδα Παραπολιτικά, δημοσίευσε τον ισολογισμό της νέας εταιρείας, όπου φαίνεται ότι ο Κωστόπουλος τελεί υπό τις οδηγίες της Μπαλατσινού!

Άλλωστε, το πρώην ζευγάρι διατηρεί άριστες σχέσεις και σε προσωπικό επίπεδο και για τη σχέση τους μετά το διαζύγιο μίλησε ο ίδιος ο Κωστόπουλος στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.

«Τι πρέπει να κάνουμε, να πάρουμε τα περίστροφα και να βγούμε να κράζει ο ένας τον άλλον; Έχουμε μια σειρά από προβλήματα μαζί. Ένα σπίτι, και τρία παιδιά. Στον αιώνα τον άπαντα, θα επικοινωνούμε, και όχι μέσω δικηγόρων. Τα παιδιά πρέπει να έχουν τον πατέρα τους και τη μάνα τους έστω κι αν αυτοί χωρίσουν. Οι γονείς πρέπει να είναι full time και να συμφωνούν μαζί τους ως προς την συμπεριφορά τους στα παιδιά, ώστε να διατηρήσουν την ψυχική τους ισορροπία. Πιστεύω ότι έτσι πρέπει να γίνεται. Είναι η προσωπική μου ηθική» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ