Αυστηρή κριτική στην Ελένη Μενεγάκη: «Το τηλεμάρκετινγκ την πήγε στον πάτο» [vds] | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:23
25/1/2017

Αυστηρή κριτική στην Ελένη Μενεγάκη: «Το τηλεμάρκετινγκ την πήγε στον πάτο» [vds]

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Τα νούμερα τηλεθέασης της Ελένης Μενεγάκη τη φετινή σεζόν έχουν απασχολήσει ιδιαίτερα αφού είναι χαμηλότερα από τις προηγούμενες χρονιές. 

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Φτιάξε καφέ να στα πω, η Χριστίνα Λυκιαρδοπούλου εξήγησε τους λόγους για τους οποίους η εκπομπή της Ελένης έχιε πτωτική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης λέγοντας χαρακτηριστικά: 

«Τα νούμερα της Ελένης δεν έχουν πτώση, βρίσκονται σε μία κατηφόρα. Όταν είσαι τόσα χρόνια στην τηλεόραση πρέπει κάθε χρόνο για να κρατάς τον κόσμο σου να βάζεις κι ένα καινούριο λιθαράκι. Αυτό έχουμε χρόνια να το δούμε από την Ελένη. Ήρθε και το τηλεμάρκετινγκ και την πήγε στον πάτο, γιατί για μένα τα 11αρια και τα 12αρια για την Ελένη είναι πάτος».

Στη συνέχεια μίλησε και για τους Ξαναδέστε τους λέγοντας πως το κοινό τελικά δεν τους βλέπει επειδή τους είδε πριν πολλά χρόνια, ενώ δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να φταίει και η απουσία της Κατερίνας Καινούργιου. 

Όσο για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου είπε πως «είναι ένα πολύ γλυκό κορίτσι, αλλά όχι για πρώτο βιολί σε μια εκπομπή». 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ