Άσι: οι σημερινές εξελίξεις | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
10:36
2/8/2012

Άσι: οι σημερινές εξελίξεις

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Η Ασί ακούγοντας τα σκληρά λόγια του Ντεμίρ χάνει την γη κάτω από τα πόδια της.Αποφασίζει να μην κάνει καμία άλλη προσπάθεια, καθώς πιστεύει πως εκείνος έκανε την επιλογή του.


Τώρα ο Ντεμίρ πρέπει να κρατήσει τον λόγο του και να αρραβωνιαστεί την Ζεινέπ το συντομότερο. Όμως όλο και περισσότερο η Μελέκ και ο Κερίμ είναι αντίθετοι με αυτόν τον αρραβώνα.

Η Ασί αποδέχεται απρόθυμα την πρόταση γάμου του Αλί. Ο Ντεμίρ άραγε θα μάθει ότι όσα έλεγε η Ασί περί γάμου είναι όλα ψέματα;  Η Ασί θα καταλάβει ότι ο Ντεμίρ έχει αρραβωνιαστεί;

Ο θάνατος του παππού της Ασί, Τζεμάλ θα φέρει τα πάνω κάτω. Το γεγονός αυτό φέρνει την Ασί και τον Ντεμίρ και πάλι κοντά. Η Ασί ξέρει πως είναι ερωτευμένη με τον Ντεμίρ και το θέμα του γάμου της μετον Αλί, πρέπει να λήξει χωρίς προβλήματα. Όμως ο Αλί δεν θα παραιτηθεί εύκολα. Ο Ντεμίρ από την άλλη θα αναγκαστεί να φύγει στο εξωτερικό για την εγχείρηση της αδερφής του, Μελέκ. Οι δουλειές στο κτήμα αλλά και η δολοφονία έχουν αναστατώσει για τα καλά τον Ισχάν και την Νεριμάν. Η γαλήνη του σπιτιού έχει κλονιστεί.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ