Άρχισαν τα όργανα: Έξαλλη η Βόσσου με τη βαθμολογία | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
13:30
15/4/2014

Άρχισαν τα όργανα: Έξαλλη η Βόσσου με τη βαθμολογία

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Άρχισαν τα όργανα στο YFSF και την αρχή έκανε η Σοφία Βόσσου. Η τραγουδίστρια τα έχει πάρει στο κρανίο με τη χαμηλή βαθμολογία που παίρνει στα Live και μπροστά στην κάμερα της εκπομπής της Χριστίνας Λαμίρη, ξέσπασε.

«Κοίταξε να δεις, με αυτά ούτε θυμώνεις, ούτε στεναχωριέσαι. Απλά επειδή η θέση η δική μου θα μπορούσε να είναι και σε μια κριτική επιτροπή, λόγω της εμπειρίας και των χρόνων μου, κρίνω τον εαυτό μου πολύ αυστηρά. Θεωρώ, όμως, ότι ο τρόπος που βαθμολογεί η επιτροπή είναι λίγο περίεργος. Δηλαδή το να παίρνω συνεχόμενα ένα τριάρι ή τεσσάρι, νομίζω δεν είναι αντικειμενικό. Από εκεί και πέρα, δεν είναι θέμα αδικίας», τόνισε.

 

Και συνέχισε: «Δεν είμαι ο άνθρωπος που, επειδή έχω γνώση και εμπειρία, θέλω να είμαι σε μια καρέκλα και να κρίνω τα πάντα. Θεωρώ ότι θέλω να παίζω, είναι στο στιλ μου».

 

Η Βόσσου σχολίασε και τη δημόσια συγγνώμη του Τάκη Ζαχαράτου στον Παντελή Παντελίδη, μετά το κράξιμο που του έριξε σε ένα live του Show. «Έπρεπε να ζητήσει συγγνώμη και καλά έκανε. Ήταν μεγάλο φάουλ του. Εδώ είναι ένα παιχνίδι που κρίνει μιμήσεις, όχι τους καλλιτέχνες που μιμούμαστε. Δεν έχουμε πάρει μια επιτροπή που κρίνει τους καλλιτέχνες που μιμούμαστε, αλλά εμάς» δήλωσε χαρακτηριστικά.

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ