Αρναούτογλου: Περνά στην αντεπίθεση & τα «χώνει» στον Λιάγκα! | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:08
26/6/2015

Αρναούτογλου: Περνά στην αντεπίθεση & τα «χώνει» στον Λιάγκα!

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Και να που στα τελειώματα της σεζόν μία νέα κόντρα ξέσπασε στη μεγάλη οικογένεια του ΑΝΤ1.

Μία ατάκα του Γρηγόρη Αρναούτογλου στα Καρντάσιανς προς τον Δημήτρη Σταρόβα ότι θα ήθελε κι εκείνος να είναι «σε μια εκπομπή που να κάθεται, να κοιμάται και να πληρώνεται» ήταν αρκετή για να ανοίξει μέτωπο με τον Γιώργο τον Λιάγκα.

 

 

Ο Γιώργος ο Λιάγκας, όπως όοοοολοι ξέρουμε, δεν αφήνει τίποτα να πέσει κάτω και σχολίασε στο Πρωινό ότι ήταν μεγάλη αγένεια αυτή του Αρναούτογλου, ξεπερνώντας τα όρια. Και το σχόλιο του Λιάγκα περί αγένειας, δεν το άφησε να πέσει κάτω ούτε ο ομοκάναλός του Γρηγόρης.

 

 

Το βράδυ της Πέμπτης, στα τελευταία Καρντάσιανς, φρόντισε να περάσει στην αντεπίθεση και να τα χώσει – ωραιότατα – στον Λιάγκα.

 

 «Χθες παίξαμε ένα παιχνίδι το βράδυ, αυτό με τις κάρτες και έμαθα ότι σήμερα συζητήθηκε αρκετά, είπαμε ότι θα πούμε την αλήθεια. Μου μετέφεραν το πρωί, επειδή δεν είδα τηλεόραση, ότι ο Γιώργος Λιάγκας είπε ότι ήταν αγενές αυτό που είπα για τον Δημήτρη, ότι κοιμάται. Θέλω να πω στον Γιώργο Λιάγκα να κοιτάξει λίγο, να προσέξει τι ακριβώς σημαίνει αγένεια και να κοιτάξει τι κάνει στην δική του την εκπομπή. Δεν ήμασταν ποτέ φίλοι με τον Γιώργο, τον εκτιμώ όμως πάρα πολύ επαγγελματικά. Όταν με έναν άνθρωπο τα λες και εκτός, τα λες και εντός, τότε θα πρέπει να έχεις αυτή την άνεση να μιλάς ειλικρινά», τόνισε.

 

 

Και πρόσθεσε:

«Είναι από τις λίγες φορές που λέμε τόσο πολύ την αλήθεια όλοι σε αυτή την εκπομπή που χαίρομαι ιδιαίτερα γι’ αυτό που συμβαίνει. Θα ήθελα ο Γιώργος να κοιτάξει τι κάνει με τους συνεργάτες του, όπως γι’ αυτά που έχει πει για τον Θέμη και για άλλους. Να κοιτάξει ακριβώς τι σημαίνει αγένεια και μέχρι που ξεκινάει και που σταματάει. Όταν υπάρχει ειλικρίνεια μεταξύ συνεργατών, είναι η ωραιότερη συνεργασία. Και έχω πει πάρα πολλές φορές ότι σας ευχαριστώ για την τιμή που μου κάνατε και συνεργαστήκαμε αυτά τα δύο χρόνια. Δεν υπήρξε πιο αληθινή φάση από αυτό που ζήσαμε εδώ. Η αγένεια σημαίνει ψέμα. Και ψέμα εδώ μέσα δεν υπήρξε ποτέ».

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ