Αρναούτογλου: Μιλά πρώτη φορά για το μωρό που έρχεται | κοσμικα , τηλεοπτικα νεα | womenonly.gr
12:55
30/5/2013

Αρναούτογλου: Μιλά πρώτη φορά για το μωρό που έρχεται

mail to Εκτυπώστε το Αρθρο

Δεν κρύβει τον ενθουσιασμό του, που σε λίγους μήνες θα γίνει μπαμπάς ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και για πρώτη φορά μιλά δημοσίως για το «θαύμα» της ζωής του, όπως χαρακτηριστικά λέει.

«Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω μιλήσει μέχρι τώρα γι’ αυτό το θέμα, λόγω του ότι ήταν το χρονικό διάστημα τέτοιο… Τώρα, θα μπορούσα να πω κάτι, γιατί νομίζω ότι είναι και αστείο να περνάει ο καιρός και να μην μιλάω. Περιμένουμε ένα θαύμα! Πραγματικά είμαστε πολύ χαρούμενοι γι΄ αυτό που μας συμβαίνει. Πολλοί φόβοι και πολλές αγωνίες, τις οποίες αντιμετωπίζουμε για πρώτη φορά στη ζωή μας η Κατερίνα κι εγώ, αλλά πιασμένοι χέρι – χέρι αφήνουμε τις ανασφάλειες και περιμένουμε αυτό το θαύμα. Θέλουμε να πάνε όλα καλά. Αυτό που με κάνει ανήσυχο είναι μήπως συμβεί  κάτι το οποίο ίσως χαλάσει αυτό το όμορφο γεγονός, γι΄ αυτό είμαι επιφυλακτικός και φειδωλός και δεν θέλω να πω πολλά. Να έρθει η ώρα να βγει το μωρό, να είναι γερό και μετά με όλη μου τη χαρά να μιλήσω. Ζω γι’ αυτό το θαύμα», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Αν και τα δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να περιμένει γιο, ο Γρηγόρης απέφυγε να αποκαλύψει το φύλο του μωρού. Όπως δεν επιβεβαίωσε τις φήμες ότι το καλοκαίρι θα παντρευτούν, στη Νάξο. Ωστόσο, όταν η κουβέντα ήρθε στην Κατερίνα, μόνο φειδωλός δεν ήταν σε τρυφερά λόγια.

 «Όταν αποφασίζεις με έναν άνθρωπο να φέρεις ένα παιδί στον κόσμο, τότε αυτός ο άνθρωπος είναι πολύ σημαντικός για σένα. Απλά έχω μάθει να κοιτάω την επόμενη μέρα και να μην βλέπω τι θα γίνει μετά από πέντε χρόνια. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι είμαι πολύ χαρούμενος που ήρθε στη ζωή μου η Κατερίνα. Είναι ένας πραγματικά αξιόλογος άνθρωπος και αξίζει τα καλύτερα», είπε.

Συνέντευξη: Εγώ Weekly

 

 

ΧΡΟΝΟΜΗΧΑΝΗ